Iskuri
SuljeSulje
Elämäänkumppanin
Mies, 64v, Turku
Heissan.!!! Hei vaan on mukava työ hauskat harrastukset sekä kiva asunto mutta mistä mä löytäisin sinut sinä just joka olet mukava,hellä,vapaa Nainen Turun seudulta tulisitko kanssani niin Elämäänkumppaniksi.Käyn päivisin töissä.Mutta onhan meillä aika täs iltaisella sekä viikonloppuisin.Ja etsin sinua ihan tositarkoituksella sitten.Voit olla Vaalea ja Vallanton tai sitten Tumma ja tulinen Nainen.Pidäthän hauskoista koti-illoista sitten mukavan päivän jälkeen.Toivoittavasti et Tupakoi etkä ota niin paljon siitä Alkoholia, No niin täs olis nyt ihan mukava,vapaa,terve,siisti,sporttinen,puhelias,raikas,avoin,hellä,herkkä,lämmin,nuorekas,huumorintajuinen töissäkäyvä 64v-Miehekäs mies Turusta jolla on aika sinulle täs iltaisella sekä viikonloppuisin päivällä. Ja minun sofffani kaipaa myöskin seuraa. En Tupakoi enkä ota Alkoholia ja olen 175cmpitkä. Vastathan minulle sitten ihan rohkeasti vaan. Ja minun kainoloni voisi joku hellä,mukava Nainen käpertyä täs Huhtikuun iltoina. Vastaukset joku Puhelinumerolla tai Sähköpostiosoittella tai se sinun KIK-Tunnus sitten. Mitä tehdään sitten asialle. "Vastatka arvon Naiset"??!!!..
Lähetetty 3.4.2024 klo 19:20, #117924

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 59215 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 59215 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.