Iskuri
SuljeSulje
Supersize bbw
Nainen, Helsinki
Kuten otsikko kertoo, vatsamakkaraa, reittä ja persettä löytyy - pehmeyttä ja pyöreyttä runsaasti joka puolelta. Oon etsimässä luotettavaa miesseuraa. En etsi sievistelijää, vaan kunnon äijää (ja kyrpää) joka haluaa päästä muhkean mimmin lakanoihin. Haluan että nuolet pilluani kunnes laukean suullesi, haluan että työnnät kalusi suuhuni ja käsket imemään, haluan että nussit minua edestä ja takaa niin että tuntuu. Voit myös fistata, panna perseeseen, sitoa rintani ja nipistellä nännejä sekä piiskata isot pakarani punaisiksi - vai haluaisitko jotain muuta; mitä? Kerro itsestäsi ja toiveistasi yhteystietojen kera.
Lähetetty 25.4.2021 klo 18:34, #67454

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 34237 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.