Iskuri
SuljeSulje
vauva
Nainen, 36v, Varkaus
Hei, Olisiko täällä miestä, ketä voisi auttaa minua lapsihaaveissa. Muista järjestelyistä lisää sähköpostitse. En siis etsi parisuhdetta, kumppanuusvanhemmuus voi olla vaihtoehto tai sitten minä kasvatan lapsen itsenäisesti ja en pyydä mitään vastinetta lapsen kuluista. Raskautumisyritykset joko inseminaation avulla tai perinteisesti, perinteiseen yrittämiseen voidaan päätyä jos molemmat sitä haluaa eli jonkinlainen yhteinen kemia on löydyttävä, ei pakonomaisesti. Sukupuolitautitestitulokset oltava minun nähtävillä ja vain perusterveet 25-40v. miehet. Jutellaan kyseisistä käytännön asioista lisää. Voit olla muualtakin kuin Varkaudesta! Ei mitään läähpuuh- haluan panna sut paksuksi miehiä. Sulla on oltava perusasiat kunnossa, etkä ole miepän-asiakas tai häirikkö.
Lähetetty 28.4.2021 klo 14:59, #67592

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 41685 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.