Iskuri
SuljeSulje
Kurvitar
Nainen, 47v, Helsinki
Iltaa miehet, Saisko komeaa ja estotonta mies seuraa nautiskeluun? Haluisin naiskennella ja nauttia nuorta kikkeliä. Olen iso rintainen, märkä, estoton ja kyltymätön seksin suhteen. Imen mielelläni sun kalua ja saisit nuolla minun märkää pillua. En hae suhdetta mutta vakituinen kaveri ois kiva myös. Jos jaksat nautiskella pitkään ja auttaa näistä hädässä niin tavataan. Olen oikeesti avoin nainen kaikkeen. Jos oisit komea, siisti, kiva kikkeli sulla ja nautit märästä nainnista niin nakkaa viestiä. Mielellään 25 - 45v välillä. Panettais todella.
Lähetetty 29.5.2021 klo 1:16, #69718

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 12580 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.