Iskuri
SuljeSulje
Lady de Winter
Nainen, 35v, Helsinki
Naisellinen ja itsestään hyvää huolta pitävä sub-nainen etsii seuraa miehekkäästä dominoivasta miehestä. Toivoisin sinun olevan noin 35-55-vuotias, kokeilunhaluinen ja huumorintajuinen. Erityisesti tätä ladya kiinnostaa olla fyysisesti alistettuna, sidottuna ja piiskattuna. Tykkään pukeutua kauniisti ja nautin erilaisten lelujen käytöstä. Ulkoiselta olemukseltani olen uhkea, tummapiirteinen, punaiset pitkät hiukset ja tummansiniset silmät. Pituutta on noin 165 cm (S/M) . Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan mitä tapahtuu. Kuvia saat pyytämällä. Laitathan yhteystietosi mukaan viestiin.
Lähetetty 30.5.2021 klo 20:39, #69847

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 14819 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.