Iskuri
SuljeSulje
Kesänarttu
Nainen, 48v, Tampere
Vapaamielinen alistuvainen xl kokoinen D-kupin rinnat omaava nainen vailla määrätietoisen miehen seuraa,. Olethan mielellään savuton ja 40-55v Tampereelta tai täälä käymässä. Nautitaan yhdessä kerran tai säännöllisesti... myös kimppa kiinnostaa... sillä varsinkin kesällä (toki talvellakin) tekee mieli "jakaa"... Joten sinä mies joka tiedät mitä haluat, etkä ole mikään hiljanen "nyhverö" vastaa ja laita sähköpostisi mukaan, että saan vastattua sinulle, niin ehkä päästään nauttimaan yhdessä... p.s voit olla myös varattu, luotettavuus 100%
Lähetetty 9.6.2021 klo 9:47, #70478

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 64917 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.