Iskuri
SuljeSulje
Kuva ja teksti :-)
Nainen, 41v, Etelä&keskinen Suom
Haluatko sinä enemmän maailmaa nähneenä ja vanhempana/kokeneempana sekä karismaattisena miehekkäänä miehenä olla sellaisena vahvana olkapäänä johon voi nojata tällainen kokemattomampi/nuorempi mutta kuitenkin mieleltäänkin tasapainossa oleva mukava sinkkuneito? Jos haluat niin jatka lukemista... Sinun täytyy siis olla sellainen "isällinen" isokokoinen vahvarakenteinen vanhempi mies sekä henkisesti ja myös fyysisesti. Jos olet sellainen ja pystyt pitämään salassa tämän meidän välisen kanssakäymisen niin lähetä tästä ilmoituksesta viestinä minulle sähköpostisi tai puhelinnumerosi sekä kerro ainakin mistäpäin maata olet, mittasi cm/kg ja ikäsi. Ni vastaan sit jos vaikuttaisit oikeantyyppiseltä ni sit katsotaan kohtaavatko ajatusmaailmamme/luonteemme. Osaan, ymmärrän ja haluankin siis pitää meidän väliset kuviot salassa ihan vaan meidän kahden privaattiasioina. Ja huom minulla on taustalla tämä transsukupuolisuusasia joten sinun ei kannata vastata jos et pidä siitä. Mutta siitä huolimatta koen itseni aivan neidoksi ja olen sinut itseni kanssa jotenka toivon että sinä naista etsivä heteromies vastaat tähän ilmoitukseen ennakkoluulottoman rohkeasti. Olen vähän yli 170cm, en ole isotissistä sorttia ja olen tasapainoinen/mukava luonteeltani. Minulla ei ole mielessä yhdenillan juttu mutta ei myöskään mikään parisuhde vaan jotain fiksua siltä väliltä. Vastaile rohkeasti vaikka olisit paljoltikin minua vanhempi koska se on minulle 100% ok vaikka olenkin varsin kokematon näissä ympyröissä sekä vastaile siis sähköpostisi tai puhelinnumerosi viestiisi sisällytettynä. :-)
Lähetetty 9.7.2021 klo 19:05, #72620

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 41049 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.