Iskuri
SuljeSulje
TahdonRakastella2021
Nainen, 27v, Lahti
Hellou! Onko nautinto transsukupuolisen naisen kanssa sinulle ennestään tuttu käsite? Ei mitään hätää, sillä minulla löytyy avarakatseisuutta ja kokemusta nauttia ihmisten kuin ihmistenkin seurasta. Orgasmini tietävät yleensä paikkansa tilanteessa kuin tilanteessa, joten ei huolta. :) Näin kesäisin varsinkin olen melko matkailevaa sorttia. :) Juuri nyt olen Lahdessa, ikää 27 vuotta ja muut strategiset mitat ovat 173cm/62kg. Nykyään lisäksi olen virallisesti nainen. Odottelen vaginoplastian leikkausta. Minulla on siis vanha alapää vielä tallella. Mutta se ei sinänsä haittaa eikä muodostu ollenkaan ongelmaksi tapaamisilla. :) Nautin suutelusta, koskettelusta, rakastelusta ja myös katsoakin saa, kaikella uteliaisuudella. :) Minulla on E-kupin rintavarustus, jossa on puolet suurennuksen perää Tallinnasta. Estrogeenihormonihoidolla olen ollut jo ainakin sen viisi vuotta. Kenties hieman pidempäänkin. Sinulta en erityisemmin odota mitään. Paitsi tuttavuuden tekeminen aloitteella on aina vähintä, mitä itsestään huolta pitävä ja nuorekkaaksi edelleen itsensä tunteva aikuistunut nainen voi toivoa. :) Nähdään ja halataan! :)
Lähetetty 17.7.2021 klo 14:18, #73175

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 39938 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.