Iskuri
SuljeSulje
SofiaM
Nainen, 34v, Espoo
Naisellinen, viehättävä, uhkea ja tumma nainen (165 cm/S/M) etsii mukavaa miehekästä miestä tuhmiin dominanssi leikkeihin Espoon lähistöltä. Toivon, että sinulla on pilkettä silmäkulmassa mutta tiedät mitä haluat. Erityisesti nautin fyysisestä alistamisesta ja erilaisista leluista, joten toivottavasti sinulla pysyy piiska kädessäsi. Olet avoin erilaisille kokeiluille. Iältäsi toivoisin sinun olevan noin 40-55-vuotias, mutta kemiat ratkaisee lopulta. Laita rohkeasti viestiä niin katsotaan mitä tapahtuu. Muistathan laittaa viestiisi mukaan myös yhteystietosi.
Lähetetty 20.7.2021 klo 19:55, #73412

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 14819 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.