Iskuri
SuljeSulje
GUESS LADY
Nainen, Itä-uusimaa
Naisellinen mukavasti toimeentuleva,hoidettu sievä 5-kympp.hyvin tumma aikuinen nainen.Lapseton,kiva työ saatan olla toisinaan kiireinen ymmärrät sen ja se ok Sinulle.En tupakoi,kuplivat makuuni,viihdyn hienosti kotona vaikka kynttilänvalossa jne.Näin syksyä elettäessä,olisi mukavaa löytää seuraa.Siispä etsin Sua vapaa,miellyttävä,siisti olemus mies iältäsi 45-56v.Areat Uusimaa& ympäristö.Ei seikkailua,vaan parisuhde.Mikäli vastaat yhteystiedot mukaan,kiitos.Ilmianna itsesi ja kerro itsestäsi.
Lähetetty 13.9.2021 klo 3:09, #76796

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 66054 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.