Iskuri
SuljeSulje
RATSULADYLLE MIES
Mies, 56v, 014-suomi
Päivää.tässä tarjolla kiltti,mukava naista kunnioittava ahkera monitaitoinen mies.etsin siis hevosnaista kaikkeen yhteiseen kivaan.voin olla rakastaja,myös samalla kätevä tallirenki kaikkiin töihin mihin tarvitset minua.ja jos kemia ei kohtaa niin voidaan olla kavereita.mielelläni teen kaikkia töitä mitä määräät mulle.palkkaa en tarvitse.myös silloun tällöin sopimus.t:tallirenki.
Lähetetty 15.9.2021 klo 14:07, #76931

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 19949 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.