Iskuri
SuljeSulje
Lumikki ja seitsemän
Nainen, 35v, Pääkaupunkiseutu
Hei! Me ollaan n.35 m.42 pari.Nuorekkaita ja ulkonäöstä,kunnosta huolta pitäviä. Meitä kiinnostaa swinger ja kaikki parinvaihtoon liittyvä,ei miestenvälistä seksi isolla iillä! Olemme estottomia ja erittäin kokeilunhaluisia.Myös matkustelu.Nainen on bi.Haemme ryhmää,paria tai vastaavaa.Meillä on yksi lapsi joten se ei ole este jos teilläkin sattuu olemaan.Kertokaa itsestänne ja kysykää mitä mieleen tulee. Meillä on kesäpaikka jossa voi piipahtaa myös talvisin..
Lähetetty 1.10.2021 klo 14:08, #77859

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 18023 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.