Iskuri
SuljeSulje
Food baby??
Mies, 37v, Helsinki
Hei vaan! Haussa sellainen nainen, jolla olisi iso ja pinkeä raskausmaha- mallinen ns. food baby maha:) Alkaako vatsakumpu heti rintojen alta ja varpaat ei näy seistessä? Lähes kaikki ylimääräinen kertyy mahaan ja nimenomaan navan ympärille? Maha näyttää siltä, kuin olisi 9 kk:lla raskaana? Maha on sellainen iso pallo jossa EI ole makkaroita? Sukkien ja kenkien laittaminen on yhtä tuskaa, kun iso maha on tiellä? Paita rullautuu ylös ja napa näkyy? Jos vastaus on kyllä, Olet siis etsimäni nainen:) Osaat nauttia elämästä ja pidät hyvästä ruoasta/juomasta sekä olet kehopositiivinen eli sinut itsesi kanssa:) Toivoisin Sinulta myös avarakatseisuutta ja ulospäinsuuntautunutta iloista asennetta:) Et myöskään ehkä pahastuisi jos maha vaikka pyöristyisi lisää:) Voit olla vanhempi tai nuorempi. Katsotaan mihin päädytään:) Olethan kaikinpuolin siisti ja asiallinen, minäkin olen. Otahan siis rohkeasti yhteyttä.
Lähetetty 13.10.2021 klo 9:53, #78513

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 36011 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.