Iskuri
SuljeSulje
Real Woman
Nainen, 50v, Turku
Hei! Olen ok vartaloinen, luotettava, sexy ja keskustelutaitoinen suominainen vaaleilla kutreilla ja naisellsella ulkonäöllä. Etsin seuraa fiksusta, siististä, keskustelu taitoisesta miehestä helliin, kuumiin ja rentouttaviin hetkiin. Ikätoivomuksena on 40v-70v ja suomalainen tai scandinaavialainen mies. En etsi suhdetta eli tapaaminen satunnaisesti ok mutta jos viihdymme yhdessä pitempiaikainen tuttavuus olisi hienoa. Kiitos kun vastaat laita yhteystietosi !
Lähetetty 12.11.2021 klo 14:29, #80042

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 56437 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.