Iskuri
SuljeSulje
RYHMÄSEX 2 NAISTA
Nainen, 43v, Hämeenlinna
Varakkaille miehille Nautinnollista monipuolista ja aistillista yhdessäoloa Ganbangin merkeissä Kanta-Hämeessä. Olet haaveillut tuhmemmasta menosta? Nyt sinulla siihen mahdollisuus. Ihanan kokemuksen saat kahdesta muodokkaasta bi-naisesta 43v ja 34v jotka rakastavat seksiä sen eri muodoissa. Seksissä onnistuu kaikki mahdollinen normaalista-analseksiin-alistaminen-sinulle peppuun panot. Mukava olisi että joukossa olisi myös bi uroksia jotka tykkäävät imeä kalua koska sitäkin olisi saatavilla.Hetero / Bi uroksia. Olet normaali hyvin varustettu ja tiedät miten nainen tyydytetään. Osaat käyttäytyä ja muutenkin asiallinen. Perhestatuksellasi ei ole väliä koska kaikki pysyvät salassa. kaipaat elämääsi uusia kokemuksia, fantasioita jotka haluat yhdessä yhdessä toteuttaa. Laita viestiisi email osoitteesi.
Lähetetty 17.11.2021 klo 15:55, #80283

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 47077 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.