Iskuri
SuljeSulje
SofiaP
Nainen, 35v, Helsinki
Naisellinen, viehättävä ja uhkea (165cm/S/M) sub-henkinen nainen etsii seuraa dominoivasta määrätietoisesta miehestä. Toivon sinulla olevan jo hieman kokemusta aiheesta ja kokeilunhalua. En kaipaa extreme-juttuja enkä yhden illan säätöjä vaan mieluummin pidempiaikaista tapailua. Itse nautin erityisesti fyysisestä alistamisesta Toivottavasti sinäkin. Asun pääkaupunkiseudulla. Rohkeasti kysymällä saat lisätietoja ja kuvia. Muistathan laittaa vastaukseesi yhteystietosi mukaan. Kenties se olet juuri sinä, joka tarttuu pitkiin hiuksiini takaapäin...
Lähetetty 19.11.2021 klo 20:08, #80387

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 44203 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.