Iskuri
SuljeSulje
Kutri
Nainen, 48v, Tampere
Tampereella olis 48v xl D-kuppi vapaamielinen, antelias, alistumiseen taipuvainen nainen, vailla määrätietoista miestä noin 35-57v olethan mielellään savuton, aloitteellinen, kunnon mies, joka ottaa eikä kysele... voit olla myös varattu, työmatkalla yms. Nyt olen lomalla, joten olis hyvää aikaa tavata uusia miehiä... myös kimpat. Tapaamiset vain Tampereella. Laitahan vastaukseesi myös sähköpostisi, niin saan sinuun helposti yhteyden. Ei rahasta, vaan antamisen ilosta...
Lähetetty 24.11.2021 klo 12:26, #80591

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 44541 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.