Iskuri
SuljeSulje
Pitkä herrasmies
Mies, Helsinki
Hei! Sinä upea, todella kauniit silmät omaava, mustahiuksinen nuori nainen Runeberginkadulla Helsingissä lähellä oopperaa, Alepaa vastapäätä kävelykadulla ke 24.11. n.klo 17.30. Kävelit oopperan suuntaan, minua vastaan ja katsoimme toisiamme pitkään..minulla oli musta nahkatakki mustine karvavuorineen, siniset farkut, valkoinen vahva maski kasvoilla. Haluaisin tutustua sinuun ja tavata sinut..ota rohkeasti minuun yhteyttä!
Lähetetty 24.11.2021 klo 18:30, #80610

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 56574 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.