Iskuri
SuljeSulje
Miespalvelija
Nainen, 60v, Kymenlaakso
Etsiskelen masokisti- miespalvelijaa,jota tyttöily kiinnostaisi silloin tällöin. Monipuolisesti kiinnostaa kaikki, piiska ja muutenkin fyysinen sadismi, myös pissaseksi ja pukeutuminen. En etsi aviomiestä enkä yhden kerran ajanvietettä. Ei koko- tai ulkonäkö rajoituksia, mutta aikuinen pitää olla, 55+ vähintään. Alko ja tupakointi ei ole este,sopii hyvin. Mukaan puhelinnumero tai sähköposti!
Lähetetty 24.11.2021 klo 19:22, #80613

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 13627 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.