Iskuri
SuljeSulje
jemma lpr
Mies
mitä väemmän omista sen mielenkiintoisempi olet,lähinnä ystävää etsin sinusta +18 nainen,ujokin,ehkä mielestäsi erilainen,seksuaalinen ajatusmaailmasi on avarakatseinen sillä kaikilla omat juutunsa. En etsi seurustelu suhdetta mutta luottoystävää,höpistään illat ja yöt,aamuisin en ole parhaimmillaan?! Olen sinkku lapseton,alkoton,sikari paheeni,kotona soi rok,tekno,pop,jaz vaikka ikää on+60. Viestiä numeronkera jos hokaat miten anonyymistin voi textailla.
Lähetetty 25.11.2021 klo 21:47, #80650

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 40001 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.