Iskuri
SuljeSulje
Kostean tuhmaa
Nainen, 43v, Hämeenlinna
Estotonta ja luottamuksellista seuraa salaisiin tapaamisiin Kanta-Hämeessä monipuolisen seksin merkeissä luonamme varakkaille herrasmiehille jotka kiireiden keskellä tarvitsevat nautintoa. Kiimasta kosteaa mirri olisi valmiina. Muodokas 43-159-65 nainen joka rakastan seksiä sen eri muodoissa. Mahdollisuus saada välillä mukaan ystäväni 34-165-65 nainen. molemmat olemme bi-henkisiä. Mukana myös mieheni bi-miehiä varten..miestä saa imeä..muuten osallistuu mukana tai ei. Paikkamme rauhaisella alueella lähellä Lahtea. Laita viestiä ja viestiin SÄHKÖPOSTI OSOITE !! Puhelinnumeroihin et saa vastausta
Lähetetty 20.12.2021 klo 18:22, #81823

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 47077 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.