Iskuri
SuljeSulje
Isotyttö
Nainen, 27v
Hei. Isompikokoinen tyttö etsii textari seuraa isistä. Tapaaminen vasta kun luottamus 100%. Olen itse varattu, mutta se ei ole ongelma. Olethan avoin, hellä ja silti kuria rakastava isi. Kokemus plussaa. Nurkassa seisominen ja piiskan antaminen ei ole se mun juttu, joten jos sinulla on tuoda pöytään jotain härskimpää ja sairaampaa, olet etsimäni. Ottaessasi yhteyttä, laitathan Kik-nimimerkkisi mukaan. Tämä tyttö ei fyysisestä kurituksesta rikki mene, mutta jos saat henkisesti romutettua, paikka on sinun.
Lähetetty 5.1.2022 klo 15:13, #82514

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 68174 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.