Iskuri
SuljeSulje
Ella.Koo
Nainen, 37v, Uusimaa
Etsin alistamis- ja pakottamisleikeistä kiinnostunutta mielellään varattua miestä. Olen muodokas (170/85) ja kauniskasvoinen. Itsekin siis varattu. Aiempaa kokemusta alistumisesta on jonkinverran vuosien takaa. Kiihotun mm. pakotetuksi ja nöyryytetyksi tulemisesta sekä rangaistuksista. Kipu ei ole pääasiassa, mutta kiehtovaa vallan välineenä. Voisit käyttää minua kuin lelua. Kiihotun leikeissä siitä, että tilanne etenee hitaasti painostavaksi. Verbaalisuus tärkeää, en kuitenkaan pidä kiroilusta tai huutamisesta- rauhallinen, käskevä ja toteava puhe tehoaa parhaiten. Fantasioin esimerkiksi työhaastatteluleikistä, jossa minut pakotetetaan lopulta seksiin. Olethan siisti, fiksu, terve, luotettava ja miellyttävän näköinen, n.38-55v mies. Laitathan sähköpostiosoitteen vastaukseesi.
Lähetetty 11.1.2022 klo 15:22, #82779

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 66079 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.