Iskuri
SuljeSulje
RayoDeSol
Nainen, 46v
Kohti tulevaa,etsin tasavertaista kumppania joka on valmis jakamaan elämänsä kanssani. Vain tositarkoituksella henkilölle jolla on oikeasti aikaa ja halua parisuhteelle eikä kaverit,työt,harrastukset tai alko vie. Olen keski-ikäinen töitä tekevä sinkku Keski-Uudeltamaalta. Rintava,reitevä ja muutenkin mukava, mutta erittäin viriili ja hyvin suorapuheinen nainen. Otatko haasteen vastaan vai olenko haaste lainkaan. Ensin viestein tutustumaan sitten nähdään..jos nähdään. Whatsapp tieto mukaan.
Lähetetty 11.1.2022 klo 19:02, #82791

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 24494 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.