Iskuri
SuljeSulje
Kimppa
Nainen, 29v, Kuopio
Löytyykö kimppaan kanssani kaverukset eli tuplaseksi mielessä? Ikähaarukka n.45-65v. Kaluissa saisi olla kokoa tai ainakin toisella pitäisi olla iso. Vain herrasmiesmäiset, siistit miehet. Kuvat haluan nähdä molemmista, kasvoja ei tarvitse näyttää. Muut viestit ei kiinnosta, vain 2m+minä. Olen vaalea, isorintainen, katseenkestävä. Toivoisin löytäväni vakiseuraa samoista henkilöistä eli kimppasessiot useamminkin. Olen luotettava eli myös varatut käy. Liitä mukaan joku yhteystieto, s.posti tai kik.
Lähetetty 14.1.2022 klo 13:41, #82880

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 30322 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.