Iskuri
SuljeSulje
Masokistimiehelle
Nainen
Tälläinen seura olisi haussa. Masokistimies,koska itse olen sillä toisella puolella. Haun kriteerit: monipuolisesti kaikkea,piiska ,anus ja muu vähän kovempikin, mutta ei nyt mitään älyttömyyksiä. Pissaseksi olisi toivottavaa, mutta EI mikään kakkajuttu. Ja toivoisin, että tykkäisit joskus näissä jutuissa pukeutuakin,nahka- asut ja tietenkin naisten vaatteet,oman mieltymyksen mukaan. Bi- henkisyys ei haittaa. Enkä ole koko- tai painorajoitteinen. Tässäpä tätä, no ihan kakara ei kuitenkaan sovi, ikää aikuisen verran jotain 50+ eikä ylärajaa. Itse olen Etelä Suomesta, jos löytyy auto niin jossain Hki-Lpr välillä. Ai niin, ei mitään loppumattomia tekstarijuttuja. Mukaan sp tai puhelinnumero!
Lähetetty 14.1.2022 klo 21:30, #82896

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 36160 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.