Iskuri
SuljeSulje
BbwLady
Nainen, 35v, Espoo
Heippa! Olen 35v eronnut ja lapseton lady Espoosta. Olen 163cm pitkä, xxxl-kokoinen ja rinnat 95D. Minulla on lyhyet blondit hiukset, vihreät silmät, silmälasit ja pallomaha. Tarjoan seuraani. Olen luotettava, hyväsydäminen, toiset huomioon ottava ja hyvä kuuntelija. Pidän hygieniastani huolta ja olen saanut kaikki kolme koronarokotusta. Seksin suhteen olen aika lailla kaikkiruokainen. Pidän niin hellästä kuin rajummastakin menosta. Suuseksi on myös ihanaa molemmin puolin, tosin sen antamisesta mulla ei ole paljoa kokemusta. Asennoista paras on takaapäin ja pidän kun mies vie seksissä. Asun Espoossa omassa asunnossa, lemmikkejä löytyy. Etsin max 45-vuotiasta suomalaista miestä. Toivoisin, että asut Uudellamaalla (tai sitten pystyt matkustamaan usein), raitis ja savuton, pidät ison kokoisesta naisesta, tykkäät nuolla ja kortsun käyttö on sulle ok!
Lähetetty 29.4.2022 klo 19:12, #87926

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 39581 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.