Iskuri
SuljeSulje
Ellu
Nainen, 37v, VANTAA
Tarjoan miehille peppuhoitoja ja eturauhasen käsittelyä. Sessio päättyy aina onnelliseen loppuun. Minulla on rauhallinen ja siisti asunto Vantaalla, minne voit tulla huomaamatta, parkkipaikka löytyy. Kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti mitä haluat fantasioistasi ja mitä haluat session sisältävän. Olen 100 % luotettava ja olen puhdas, toivon tämän olevan molemmin puolista. Kirjoitellaan!
Lähetetty 3.5.2022 klo 12:50, #88136

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 38336 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.