Iskuri
SuljeSulje
BT
Mies
Etsin hyvännäköistä ja mukavan vartalon omaavaa miestä. Haluatko satunnaisesti matkustaa kanssani? Nyt siihen olisi mahdollisuus. Etsin myös seuraa ajanviettoon ja harrastuksiin. Välimatka ei este. Jos välillä käytät pukua se on suurta plussaa. Olen itse pk-seudulla asuva mies. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan toimiiko kemiamme. Ystävyys etusijalla. Laita yhteystietoihin esim. numerosi tai Kik tai maili. Kiitos!
Lähetetty 13.5.2022 klo 17:04, #88632

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 67364 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.