Iskuri
SuljeSulje
Ei oikei paikkakunta
Nainen, 24v, Hankasalmi
Moi! Tahtoisitko opettaa 24 vuotiasta nuorta naista seksin saloihin? Vaikka heti tänään? Olen XL kokoinen eli en mistään pienimmästä päästä. Minulla on auto tai voimme tavata minun luonani. Ehkäisy on käytössä, joten jos olet puhdas niin kumiakaan ei tarvitse ;) Kerro viestissä hieman itsestäsi ja laita puhelinnumero mukaan. <3 Ps paikkakunta ilmoituksessa ei ole oikei, mutta naapurikunta kumminkin kyseessä.
Lähetetty 13.6.2022 klo 21:46, #90219

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 40845 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.