Iskuri
SuljeSulje
Rentoa ja rehevää
Nainen, 36v, Kanta-Häme
Olen erittäin rehevä, tukeva, muodokas, luonnollisen kaunis, meikitön, hyvät kasvonpiirteet, lyhyet ruskeat hiukset, siniharmaat silmät, silmälasit, pukeudun siististi ja mukavasti. Olen avoin, mukava, uskollinen, rehellinen, luotettava, rauhallinen, elämänmyönteinen, huolehtivainen, avarakatseinen, ennakkoluuloton, huumorintajuinen, temperamenttinen, toisen huomioiva, kokeilunhaluinen, mielikuvituksellinen, omaperäinen, omituinen, rohkea, herkkä, utelias, seurallinen, spontaani, romantikko ja sopeutuvainen. Luonnonhelmassa olisi mukavaa nauttia seksistä. Ainakin haluaisin nauttia suuseksistä, koskettelusta ja halimisesta. Katsotaan sitten lisää, mitä muuta sitten haluamme. Huomaisisitko laittaa myös yhteystiedon, jolloin voidaan jatkaa yhteydenpitoa?
Lähetetty 24.6.2022 klo 3:35, #90748

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 52073 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.