Iskuri
SuljeSulje
sofibella
Nainen, 55v, Jyväskylä
Transnainen hakee pystyvää vakkarimiestä tai muutamaa estottomaan erotiikkasuhteeseen. Paikka on vapaana, jos olet kiva, sensitiivinen ja huolehdit itsestäsi. Olen 68 kg hoikka, 183 cm pitkä, huoliteltu, omilla toimeentuleva, fiksu, huumorintajuinen. Asun yksin. Minulla on hormonikorvaushoitoa 9 vuotta takana, omaan terhakat luomutissit, kehoni on totaalisen karvaton ja minulla ei ole vaginaa.
Lähetetty 25.7.2022 klo 3:18, #92403

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 34004 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.