Iskuri
SuljeSulje
Nussimua 13.8
Nainen, 34v, Oulu
Moi! Olemme mieheni kanssa liikkeellä Oulussa 13.8 ja etsimme nyt terveellistä miestä panemaan mua paljaalla. Olen 158cm ja 72kg ja minulla on isot tissit ja muhkee perse. Tykkään kun mua nuollaan ja pannaan sormilla. Rakastan myös imeä kyrpää. Saat laueta minne haluat. Savuttomuus ehdoton ja terveys. Muuten ei ikä tai ulkonäkö vaatimuksia. Tavattaisiin baarissa / ravintolassa ja juteltaisiin ja tutustuttaisiin. Kasvokuva pakollinen ennen tapaamista ja kuva kullista plussaa!! Kerro myös itse mistä tykkäät.
Lähetetty 28.7.2022 klo 16:48, #92592

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 61638 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.