Iskuri
SuljeSulje
Elokuulle jotain
Nainen
Hei, olisi kiva joskus istuskella partsilla katselemassa iltaa ja vaikka pitää pienet parvekebileet nautiskellen olutta ja tupakoiden. Parantaa maailmaa aina siinä välillä. Eihän se seksikään ihan poissuljettua ole, mutta rento seura ilman erikoisia estoja on pääasia. Ei mulla mitään hankaluuksia ole seksuaalisen suuntautumisen suhteen,saa jokainen olla ihan mitä on. Jos sitten kaverina, mutta kivaa seuraa haeskelen. Eikä väliä mies tai nainen tai trans tai joku muu, kunhan on rehellisesti itsensä. Koko- ja näkövastimukset on tietenkin poissuljettu,ei sillä ole mulle väliä. Jos joku hölmö nyt vastaa niin laitathan jonkun yhteystiedon mukaa! Ja niin,ikätoivomus jotain 40- 65 mutta kaikki käy.
Lähetetty 29.7.2022 klo 21:26, #92652

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 38904 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.