Iskuri
SuljeSulje
Useampaa miestä
Nainen, 30v, RIIHIMÄKI
Moikka! Olen kihloissa oleva nainen ja luvan kanssa liikkeellä. Haussa useamman miehen porukkaa tyydyttämään minua. Parasta olisi, jos tästä saisi jonkun säännöllisen jutun, koska tutulla porukalla seksi aina parempaa. Oma mies saattaa myös olla mukana. Ensisijaisesti en siis hae yksittäistä miestä, vaan mieluiten jotain valmista porukkaa. Teitä voi olla kaksi tai, useampiakin. Laitathan vastaukseesi myös sähköpostiosoitteen, niin jatketaan keskustelua sitä kautta.
Lähetetty 31.7.2022 klo 19:08, #92749

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 18126 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.