Iskuri
SuljeSulje
Rouvaa seurusteluun?
Pari, 45v, Tampere
Sinä 50-67v mukava, huumorintajuinen ja keskustelutaitoinen rouva. Ikäiseltään näyttävä, nuorekas, tyttömäinen. Pukeutuisit mieleisekseni: esim hame ehkä sukkanauhat ja korkkarit. Ekalla kerralla, tutustumista juttelua kahvittelun/oluen merkeissä. Kemioiden kohdatessa toisilla treffeillä halailua ja suudelmia. Myöhemmin yhdyntöjä ja kaikkea mitä kaksi aikuista halukasta ihmistä voi tehdä. Aviomies saa katsella, kuunnella oven takaa. Välillä treffeille haluan myös rouvan kanssa kahden.. Olen 44v mukava ja keskustelutaitoinen sinkkumies Tampereelta. Pitempi aikainen ystävä pari(molemmat) ja rakastajatar(rouva) haussa..
Lähetetty 4.8.2022 klo 8:34, #92927

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.