Iskuri
SuljeSulje
Lilyssecret
Nainen, 35v, Uusimaa
Leikitään hieman ajatusleikkiä syksyisen illan piristykseksi... Olet aivan takanani ja annat käsiesi kulkea hitaasti pitkin vartaloani. Tunnet sormenpäissäsi sileän ja lämpimän ihoni. Sormesi kulkevat ylemmäs ja tartut lujasti pitkiin hiuksiini, jotka olen kiinnittänyt poninhännälle. Niskani on jäänyt kiusoittelevan paljaaksi. Suutelet sitä kerran ja seuraavaksi tunnen pienen näykkäisyn. Vartaloni kiemurtelee hieman, mutta toinen kätesi on vyötärölläni, enkä pääse karkuun. Vedät päätäni hieman taaksepäin ja nostat mekkoni helmaa hieman ylemmäs... Haussa siis määrätietoinen ja kiusoitteleva herrasmies Uudenmaan alueelta. En etsi yhden illan juttuja vaan tapailusuhdetta, jossa on muutakin yhteistä kuin pelkkä vaakamambo. Kun hieman tutustuu toiseen sujuu tanssiaskeleetkin paremmin... Kuvan ja lisätietoja saat pyytämällä. Olethan valmis jakamaan myös omasi. Muistathan laittaa yhteystietosi mukaan viestiin.
Lähetetty 15.9.2022 klo 20:01, #94996

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 17510 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.