Iskuri
SuljeSulje
Vahva tissifetissi.
Mies, 30v, Joensuu
Täällä näyttävästi pukeutuva, mukava ja sosiaalinen gootti/rockhenkinen sinkkumies etsii omaksi kullaksi naista kuka tahtoisi itselleen tissimiehen. Minulla on vahva tissifetissi ja voisin viettää kaiket päivät rintojen välissä lempeästi ahdisteltuna ja imetettynä. Siksi olisikin tosi mukavaa jos naisella olisi ehkä valtavatkin rinnat ja herkät nännit, sekä loputon intohimo tuoda ne hellien ja rakastaen tämän tissimiehen kasvoille. Olisin vapaassa käytössäsi valmiina hukkumaan rintoihisi aina kun sinä haluat. Ei ole aikaa päivästä tai yöstä millon en tahtoisi olla mamin hellittävänä ja imetettävänä. Ahdistele minua rinnoillasi rohkeasti, mutta ole hellä. En tykkää kovista otteista. Vie minut piiloon kun tekee mieli taas antaa pojulle nännit suuhun. Tällainen omituisen ja oudon fetissin omaava mies täällä. Ota yhteyttä mieluiten joko kikin tai numeron/whatsapin kanssa. Ikähaarukka ehkä n.20-48. Etsin kunnes löydän, kuinkahan kauan vielä?
Lähetetty 21.9.2022 klo 18:14, #95310

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.