Iskuri
SuljeSulje
Rouvaa "seurusteluun
Pari, 45v, Tampere
Etsii mies Tampereelta. Sinä Ikäiseltään näyttävä, nuorekas, tyttömäinen noin 45 - 60v rouva. Pukeutuisit mieleisekseni välillä : esim. hame ehkä sukkanauhat ja korkkarit. Ekalla kerralla, tutustumista juttelua kahvittelun/oluen merkeissä ja ihan vain tutustuen. Kemioiden kohdatessa toisilla treffeillä ehkä jo halailua ja suudelmia. Myöhemmin yhdyntöjä ja kaikkea mitä kaksi aikuista halukasta ihmistä voi tehdä. Pääsääntöisesti tapailisin rouvaa kahden kesken. Aviomies saa välillä katsella tai kuunnella oven takaa, eli 2M+1N touhuja myös välillä.. Olen 45 mukava ja keskustelutaitoinen sinkkumies Tampereelta. Pitempi aikainen ystävä pari(molemmat) ja rakastajatar(rouva) haussa Lomani 2vkoa alkaa 4.10. Silloin olisi aikaa aloittaa loistava aja pitkäaikainen ystävyys.. Joko puhnro tai sähköposti mukaan vastaukseen, niin aloitetaan tutistuminen
Lähetetty 22.9.2022 klo 11:15, #95340

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.