Iskuri
SuljeSulje
Nautinto&Hekuma
Nainen, 47v, Oulu
Viehättävä vaalea 47v naiselliset muodot omaava, Suomalainen nainen. Rinnat C-kuppikokoa. melkein posliini ja tiukka. Kanssani on helppo jutella ja 100% luottamus. molemminpuolisesti. Kynttilän hämyinen valaistus, rauhoittava musiikki kutsuvat sinua rentouttavaan nautintoon. Riisut vaatteesi ja asetut pedille, pehmeät käteni hierovat jännityksen kehostasi,tunnet miten rintani koskettavat selkääsi, öljyn levittyessä ihollesi, saaden sen kipinöimään aistillisia tuntemuksia, halua.Tunnet miten sormeni hyväilevät patukkaasi ja huuleni koskettavat sitä, työnnän pakaroitani kättäsi kohti ja tunnen sormesi kosteudessani, läpsäytät pakaroitani ja käskytät kovempaan imuun, huohotan, olen niin kii.n ja haluan tuntea kovuutesi sisälläni. Lelut tuovat lisänautintoa molemminpuolisesti, estottoman mielen lisäksi. Pidän erityisesti intiimialueen hyväilystä suulla, kielellä ja huulillani. takaapäin ja 69 asennosta. tunnetta miten saat vakoni kostumaan ja sinun kovan patukan sisälläni, jota vasten työnnyn halukkaana. Kanssani olet huomioituna ja monien tuntemusten vallassa, ja poistuessasi olet täysin rentoutunut ja tyydytetty. Paikka on kodissani, joka on puhdas ja siisti.Mies joka omaa hyvät käytöstavat +43v. Hygieniastaan huolehtiva, ei hikeä. valkosipulilta tai alkoholilta tuoksuen, ei myöskään voimakasta partaveden tuoksua. Mies joka uskaltaa kertoa mistä pitää ja mitä haluaa, toivoisi kokevansa. Ujous ei myöskään este. eikä koolla, nautinnonhaluista miestä
Lähetetty 12.11.2022 klo 8:50, #97590

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 37242 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.