Iskuri
SuljeSulje
Lady Cougar
Nainen, 55v, Pirkanmaan alue
Hei, Olen 50 plus muodokas ja naisellinen m-kokoinen brunetti. Olen aina ollut kiinnostunut nuoremmista miehistä. Pidän seksikkäistä vaatteista, korkokengistä, saappaista, sukista, korseteista jne. Hakusessa ovat eroottiset sessiot nuoren miehen kanssa. Ne koostuvat eroottisesta tunnelmasta, flirtistä, seksiasuista yms. pidän erityisesti kalun runkkaamisesta ja nuorten miesten innostus kiihottaa. Se, että saan ihailua ja kehuja innostaa minua. Pidän siitä, että saan hallita tilannetta ja ohjaan illan kulkua. Varsinaista yhdyntää ei ole tiedossa, mutta seksi on paljon muutakin. Mieheni on aina mukana, kun tapaamisissa on seksiä. Hän on täysin hetero, eikä mustasukkaisuudesta ole pelkoa - päinvastoin. Tämä antaa meille sopivasti innostusta. Aluksi olisi kiva tavata kaksin kahvilla tai baarissa. Pidän fiksuista nuorista miehistä, ei tarvitse olla mitenkään spesiaali, vaan riittää, että on luotettava ja mukava. Erityisesti innostaa kun nuori mies on siisti, omaa lyhyet hiukset, ei ole niinkään tatuointien tai lävistysten peitossa. Ei haittaa vaikka olisit kokematon, jollain tavalla se voisi olla hauskaakin, saan opastaa seksin ja erotiikan saloihin. Olen saanut paljon kehuja seksikkyydestäni ja koen olevani hienostunut puuma. Roolileikit ja tietyt fetissit kiinnostavat myös. Sinulta vaaditaan siis aitoa kiinnostusta vanhempiin kokeneimpiin naisiin. Suotavaa olisi jos sinulla olisi oma asunto, sillä etsin vakituista kaveria jota nähdä silloin tällöin. Se ei haittaa jos seurustelet, mutta vaitiolo ja luotettavuus ovat ehdottomia. Ja vielä kerran tärkeintä seksissä on hyvä fiilis. Laita viestiä ja katsotaan kohtaavatko kemiatūüėČ
Lähetetty 17.11.2022 klo 20:26, #97812

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 49328 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimm√§ispituus on 160 merkki√§. T√§t√§ pidemm√§t viestit l√§htev√§t puhelimestasi useampana viestin√§ ja laskutetaan jokainen erikseen. √Ąl√§ k√§yt√§ vastausviestiss√§si hymi√∂it√§ tai muita erikoismerkkej√§, ne eiv√§t v√§lity vastaanottajalle ja v√§hent√§v√§t merkitt√§v√§sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien m√§√§r√§√§.