Iskuri
SuljeSulje
Työssäkäyvä mies ets
Mies, 63v, Turku
Heippa täs olisi nyt ihan mukava vapaa terve siisti sporttinen puhelias raikas avoin hellä lämmin herkkä nuorekas huumorintajuinen työssäkäyvä 63v-Miehekäs mies Turusta joka nyt etsi seuraa just sinusta joka olet hellä vapaa mukava työssäkäyvä Nainen Turunseudulta ihan tositarkoituksella niin että seurustelu merkkissä etsin sinua.Olethan vaalea vai tumma nainen niin sillä ei o niin paljon merkitystä.Toivottavasti et tupakoi etkä ota niin paljon siitä alkoholia.Ja pidäthään hauskoista koti-illoista mukavan työpäivän jälkeen.Kun tulen kotia mukavan työpäivän jälkeen niin katson ensin postia sitten sen jälkeen laitaan kahvikeittimeen pälle sekä radion sitten jossakin vaihessa laitaan telkkarin päälle sitten jälkeen meen nukkumaan.Ja onhan tuoa soffakin on ihan tyhjä.Minun kainaloni voisi käpertyä täs jossain vaihessa iltaisin sekä viikonloppusin päivisin mutta tutustutaan ensin toiseaimme enennen kun tehdään ne varsinaiset treffit.Kun vastaat sihen minun ilmoitukseni niin laitathan puhelinumerosi mukan sitten niin soitan sinulle tai sitten laitathan mukan se sinun sähköposti osoittesi niin otan jossakin vaihessa yhteys sinun.Ja vastaa vaan minulle ihan rohkeasti vaan sitten.Mitä tehdään sitten asialle."Vastatka arvon naiset"!!!!????.
Lähetetty 19.11.2022 klo 11:30, #97881

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 59215 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.