Iskuri
SuljeSulje
Blackrose
Nainen, Uusimaa
Viehättävä ja naisellinen (165/36/38) subitar pääkaupunkiseudulta etsii mieluummin pidempiaikaista seuraa hieman varttuneemmasta Herrasta. Toivoisin sinun olevan noin 45-60-vuotias ja määrätietoinen. Toisaalta en pistä ollenkaan pahakseni, jos sinulla on myös DaddyDomin piirteitä. Omat kiinnostuksenkohteeni ovat laajat aina fyysisestä alistamisesta roolileikkeihin. Laita rohkeasti viestiä, niin katsotaan pääsisimmekö pitämään toisiamme lämpimänä ūüėČ. Laitathan vastaukseesi mukaan yhteystietosi.
Lähetetty 19.11.2022 klo 12:44, #97887

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 17510 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimm√§ispituus on 160 merkki√§. T√§t√§ pidemm√§t viestit l√§htev√§t puhelimestasi useampana viestin√§ ja laskutetaan jokainen erikseen. √Ąl√§ k√§yt√§ vastausviestiss√§si hymi√∂it√§ tai muita erikoismerkkej√§, ne eiv√§t v√§lity vastaanottajalle ja v√§hent√§v√§t merkitt√§v√§sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien m√§√§r√§√§.