Iskuri
SuljeSulje
Nappaako?
Nainen, Itä-Uusimaa
Loppu elämäksi rinnalla kulkijaa, ystävää, kaveria, uskottua, rakasta ja rakastajaa. Haluat tuntea ihastuksen ja rakastua ilman draamaa? Osuit oikeaan paikkaan sinä sinkku, rehellinen, pitkä, fiksu, puhuva ja pussaava, luotettava suomalainen mies+/-50v. Olet siivonnut kaappisi luurangoista ja laastarilla ei ole tarvetta. Omaat huumorintajun ja tilannekomiikan taidon, osaat nauraa itsellesi ja hassutella välillä. Olet terve kaikin puolin ja muumit asuvat laaksossa. Sinun seuraasi kaipaa 51v, 172/70. Terve, itsestään huoltapitävä ja työssä käyvä, maalla, luonnossa ja merellä viihtyvä kurvikas ja aktiivinen suomalainen nainen. Tavataanko ja katsotaan, löytyykö yhteistä? Yhdessä uuteenvuoteen? Kysymällä lisää, liitäthän viestiin @ osoitteen tai puhelinnumeron. P.S FWB, sohvaperunat, yhden illan jutut, varatut jne. älkää hukatko aikaanne lähettämällä viestiä.
Lähetetty 24.11.2022 klo 8:51, #98086

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 46568 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.