Iskuri
SuljeSulje
Paksua patukkaa
Nainen, 35v, Kuopio
Etsin miestä tai miehiä 1-2m+n. Suurin toive että omistat paksumman kalun, kerro viestissä paksuus+pituus sekä kik-merkkisi, otan siellä yhteyttä. Olen varattu mutta kotona en saa sellaista seksiä mitä haluaisin. Tykkään 2m+n seksistä, myös molemmat reiät käytössä niin kielelle kuin kalulle. Olen l/xl kokoinen, d-rinnat, pyöreä treenattu peppu. En vastaa muille kuin kik-merkin laittaneille! Olet valmis tutustumaan kunnolla sekä laittamaan kuvia minulle kodistasi, minne voin tulla kylään sekä itsestäsi(ei kasvokuvia), tällä poisluen elämänkoululaiset/päihteiden käyttäjät. Etsin siis tasokasta seuraa.
Lähetetty 24.11.2022 klo 12:01, #98095

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 52647 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.