Suljeclose
Kevääseen yhdessä:-)
Mies, 52v, Salo
Hei sinä halukas, halipulainen ja ihoikävässä riutuva, kivasti naisellinen ja peilin ääressäkin viihtyvä +18v daami kokoosi tai ikääsikään katsomatta..sinusta seuraa pikkuhiljaa tutustuen haluaisi ikäisekseen nuorekas ja liikunnalliset elämäntavat omaava, fyysisesti hyväkuntoinen ja ryhdikäs, siisti, puhdas ja itsestään huolehtiva, vireä, "kivavarusteinen" ja seksuaalisesti viriili, mukava ja luotettava, puhuva ja pussaavakin, naisenkin tarpeet huomioiva, savuton ja ihan tutustumisen arvoinen sinkkumies täältä Salon seudulta:-) Sinä toki voit olla kauempaakin..sillä kulkemaan kyllä pääsen. Kevättä kovasti rinnassa...kauhea halipula ja ihoikävä:-) Entäpä sinulla? Otahan rohkeasti yhteyttä yhteystietojen kera (s-posti, wa, kik, snap) jos kiinnostuksesi heräsi..ja keksitään kaikkea kivaa kevääseen...
Lähetetty 14.3.2019 klo 11:00, #18279

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 10886 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.