Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

Mikä on uutta?

Palvelussa on kolme palstaa. Treffit on sinulle, joka etsit ystävää tai vaikka elämänkumppania, XXX-palstalta löydät rohkeampaa seuraa ja Gay-palstalta löydät samaa sukupuolta olevaa seuraa.

Jätä ilmoitus tai poista jo jättämäsi ilmoitus.

MiehetNaisetParitMuut
Uusia ystäviä
Mies, 50v, Helsinki
Hei! Etsin uusia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella mukavia. Ystävien löytyminen varttuneemmassa iässä on hieman haasteellista, joten yritän täältä. Olen 50v leskimies ja lapset ovat jo aikuisia, omilleen lentäneitä. Olen 180/95 ja kohtuullisen täysipäinen. Olisi mukava löytää uusia ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa yhdessä vaikka mökillä, saunassa tai syödä hyvin ja nauraa oikein kunnolla pitkästä aikaa. Olen nudisti ja viihdyn usein kotona tai mökillä alasti, mutta en ole etsimässä seksi seuraa. Olin 30 vuotta naimisissa ja se riitti minulle. Minulla oli hyvä avioliitto, mutta aika aikaa kutakin. Vaikka en kaipaa seurustelua, niin ystäviä ja tuttavia ihmisellä ei voi olla koskaan liikaa. Voit olla nainen, mies, pariskunta tai jotain muuta. Kunhan olet mukava ja iloinen ihminen, se riittää minulle. Minä nautin erilaisista ihmisistä ja uusista ajatuksista, jotka pöllyttää minun ehkä urautuneita ajatuksia. Olisiko istuttu iltaa yhdessä tai vaikka kahviteltu? Laitathan sähköpostin vastaukseen
Heikki
Mies, 51v
Mies 51v. Ukm hakee 08.alueelta salaista seuraa.olen raitis ja reipas
Murmeli
Nainen, 47v, 05
Ssbbw haluaa miehen arkeen ja juhlaan. Rohkeasti vaan, täällä menneet käsitelty vuosia sitten ja nyt olisi aikaa uuteen. Mitä se sitten onkaan.... Voit olla mistä vaan, kunhan et paikkakunta sidonnainen ja oikeasti valmis kokonaisvaltaiseen muutokseen. Täällä sinua odottelee kaunis nainen, joka ollut jo liian kauan yksin. Lapsia saa olla ja mieluiten pitkiä suhteitakin, niin tiedät mitä sellainen elo on. Itsellänikin on ja valmis vielä uuteen koitokseen... Odotan yhteydenottoasi!
hupsistahumalassa
Mies, 55v, Manse
Mansen hervuudin juopot tupakkinaiset mihnä ootte ku mulle riittäs yx hyvä kumppanix ku itekkii juoppo perso tupakille
Katariina
Nainen, 50v, Lahti
Olen sellainen ”tuhti” emäntäihminen iloluontoinen ja topakka pakkaus. Kyllä minun kanssani juttuun tulee kunhan ei vallan mahdottomia vaadi. Käsissäni taipuu jos jonkinmoiset pullat ja paakkelsit soossit ja sörsselit osaan minä miestäkin pitää hyvänä jos sellainen kunnollinen sattuu löytymään. Mutta.. Onkohan enää olemassakaan isäntämiehiä jotka eivät turhista nurise tekevät kun tehdä pitää. Suoraselkäisiä ja vastuunsa kantavia ei mitään jonninjoutavia hämäräperäisiä äijän ketkaleita. Onhan näitä nähty ihan riittävästi. Jos koet olevasi etsimäni mies laitappa asiallista viestiä tulemaan turhanpuhujat älkööt vaivautuko. .m
Emma
Nainen, 51v, Ylöjärvi
Olen sinkku nainen ,olen iloinen ja empaattinen ja taiteellinen,haen ihanaa ja mukaava miestä itselleni joka on kiltti ja ymmärtäväinen mies ja osaa antaa hellyyttä .
Leskelle,rouvalle!!!
Mies, 55v, Jkl-014
Tervehdys,te kaiki yksinäiset vapaat lesket,rouvat,jotka kaipaatte hellää kilttiä,tottelevaista,turvallista miestä itsellenne päivän ratoksi,illan iloksi.samalla tarjoan myös apua päivittäiseen kotitalouteen,huushollin hoitoon.sujuu polttopuu työt,piha,siivous,yms,jopa sisäkön palvelustyöt.minulle naisen kunnioitus ei ole vaikeaa.oikeastaan tykkään olla ns tossun alla jossain määrin.joten ottakaa vapaat naiset rohkeasti yhteyttä.tavataan kahvin,lounaan merkeissä.ps:naisen sana on lakini.
Veke
Mies, 50v, Lahti
Löytyykö rintavaa naista! seuraksi! Olen siisti asiallinen nuorekas mies! Ota yhteyttä puhelin numeron kera! Kiitos!
Judge
Mies, 35v, Pori
35v porilainen lapsi rakas mies etsii uusia tuttavuuksia ja samalla sitä oikeaa. Naista kenen viereen nukahtaa ja herätä ja huomata olevansa onnellinen. Naista kenelle sais tuoda kukkia ja muutenkin toteuttaa itseään romanttisessa mielessä. Etsin parempaa puoliskoa kenen kanssa sais tehdä yhdessä asioita napata toisen kainaloon ja katsella elokuvaa yhdessä. Kokemusta elämän nurjasta puolesta löytyy joten leikkimään en enää ala joten tiedän mitä parisuhteeltani haluan. Harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelu,elokuvat pieni muotoinen lenkkeily ja lukeminen. Lapsenmielisyyttäkin löytyy välillä liikaakin sen huomaa viimeistään pulkkamäessä ollessa.
mökkeillään
Mies, 50v, sievi
nais-seuraa syksyniltoihin.mukavamiekkonen haeskelee juttu,kaffi ym kivaan seuraa (kaveria/ystävää tai mistäpä sitä aina niin varmaksi tietää) olen suhteessa vaikkei siltä vaikuta.laita viestiin sähkäri tai puh niin jutskaillaan.vaihellaan kuvia ja ajatuksia.mökillekkin ois välillä mukava saaha kaverusta.
Poju Turku
Olen kolmissakymmenissä oleva mies. Jos haluat kaveripohjaisen suhteen kannattaa ottaa empimättä yhteyttä. Ensisijaisesti haen kavereita. Liikun pyörätuolilla. Jalat ei toimi, mutta aivoissa ei ole muuten mitän vikaa. Vamma ei ole minulle arka aihe, kysyä saa aina. Olen huumoruntajuinen sanavalmis. Kuuntelen mielelläni suomipoppia tai- rockia. Tietysti kuuunteklen kaikista mieluiten Sinua! Jos olet bdsm-henkinen nainen, olen Sinulle sopiva alistuva mies. Kaipaisin piiskaa. En kaipaa välttämättä seksiä. Jos et ole kiinnostunut kyseisestä aiheesta, ei se kaveruutta minun nähdäkseni silti estä. Arvostan sitä, jos annat meille mahdollisuuden tutustua. Ilman sitä molempia saattaa myöhemmin harmittaa. Otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy, niin kerron lisää! Minuun saa ottaa myös yhteyttä, vaikka en ensin kirjoittaisi Sinulle :) Vielä toivoisin, että siiryttäisiin mahdollisimman nopeasti ilmaisiim viestintäkanaviin, jos näyttää siltä, että biestejä lähetellään enenevissä määrin :)
KAROLIINA
Nainen, 52v, Itä-uusimaa
Olen nuorekas 5-kympp.sinkkuna elelevä , lapseton nainen.Ulkoisesti hyvin tumma,suorat polkka hiukset,ruskeasilmäinen,hyvin muodokas povekas,167cm.Tyylini on naisellinen,hoidettu,siisti ei tätimäinen.On kiva työ,koti,ystäviä,menoja,vain mies puuttuu.Tavoittelen parisuhdetta, jossa jaetaan arki sekä juhla,myös omaa aikaa viettäen.Etsin Sinua sinkku mies iältä 45-55v.area 09/019/05.Arvostan olet rehellinen,mukava luonteinen,siisti kivan lookin omaava.Jos olet tasokas herrasmies,aina parempi.Vastaukset yhteystietojen kera,kiitos,numero mieluiten.Treffeille?
Th
Mies, 51v, Raahe
51v.mies etsii raahenseudulta mukavaa naisseuraa.olen sopusuhtainen ja raitis
Kauris1977
Mies, 43v, Porvoo
Olen kiltti, avoin, rehellinen, luotettava, romanttinen, rakastava, ystävällinen ja uskollinen. Olen 181cm/100kg komea, läheisyyden/hellyyden kaipuu on kova sekä tykkään seksistä, suutelusta ja romanttisista illoista hyvän seuran kera. Haen ystävää/kumppania itselleni 30-60v naisista jonka kanssa voisi jakaa kaiken, ilot ja surut sekä tehdä kaikkea ihanaa yhdessä. Ja toivon että pitäisi samoista asioista kuin minä. Yhteyttä ottamaan numerosi kera.
20-30v Turku nainen?
Mies, 50v, Turku
Hei, Etsin luotettavan nuoren naisen seuraa, kaikkeen kivaan. Olen terve, siisti, hyväkuntoinen, kestävä. Luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, sanansa mittainen, rento, huumorintajuinen, hyväkäytöksinen, naisten kunnioittava. Olen 181/90. Terveys ja luottamus ovat tosi tärkeä minulle, turvaseksi on itsestään selvää minulle. Olethan 20-30 vuotias nainen Turusta, hyväkuntoinen, rento, huumorintajuinen, kokeilunhaluinen. Plussaa on, jos etsit pidempiaikaista s-seuraa. Ota rohkeasti yhteyttä!
xxl-nainen
Nainen, 58v, Uusimaa
Haen tositarkoituksella miestä joka ihailee xxl-kokoista naista... Olet vapaa, rehellinen, huumorintajuinen, osaat keskustella ja olet valmis suhteeseen... Laita viestiä ja kerro mikä meissä viehättää ja millaisen suhteen haluaisit.. Pistä mukaan S-POSTI osoitteesi.. Itse olen huumorintajuinen, puhelias, lojaali, uskollinen, rehellinen ja viriili nainen.. ikää sais sinulla olla 55 - 65v..
Yh-isi09
Mies, 30v, Uusimaa
Hello! Olen 30v itsestään hyvää huolta pitävä kaveri. Paketissa tulee mukana alakouluikäinen poju. Illat ovat yksinäisiä ja olisi mukava löytää joku seuraksi. Ikä ja ulkonäkö ei ole tärkeimmät. Yhdessä olon tuoma fiilis kertoo kaiken. Laitathan viestiisi mukaan s-posti..
odotan
Mies, 48v
missä olette runsaan puoleiset naiset kun täällä ei näy niitä. nyt olisi aiheelista korjata tilanne. TOSIMIELELLÄ LIIKKEELÄ OLEVA!!
Treffeille
Mies, 40v, Kuopio
Mukavan naisen seuraa haen kahville tai mihin sinä haluaisit minut viedä? Ehdotuksia otetaan vastaan. Etsin itsenikaltaista liikkuvaista ja uteliasta ihmistä, joka olisi innokas kokemaan jotakin uutta ja ihmeellistä yhdessä.
yksineiolekivaa
Mies, 70v, Pirkanmaa
Hei ! Pirkanmaalla olis terve savuton mies vailla ystävää, alkoholi ei ohjaile askeleitani... toivottavasti ei sinunkaan. Pärjään omillani hyvä asunto ...sinä puutut,sopusuhtainen tavallinen itsesi kanssa sinut oleva nainen.