Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

Mikä on uutta?

Palvelussa on kolme palstaa. Treffit on sinulle, joka etsit ystävää tai vaikka elämänkumppania, XXX-palstalta löydät rohkeampaa seuraa ja Gay-palstalta löydät samaa sukupuolta olevaa seuraa.

Jätä ilmoitus tai poista jo jättämäsi ilmoitus.

MiehetNaisetParitMuut
Deni
Mies, 53v, Heinola
Moi olen Kroatiasta kotoisin asun Heinolassa yksin olen Suomessa pitkä aika ikävä kyllä on etsin naista vaikka ystäville jos ei muuta kiinnosta olen ok näköinen mukava rehellinen mies ikä ei estä eikä näköjään
Mikko
Mies, 54v, Tampere
Moi. Olen 179 cm 76 kg miellyttävän näköinen mies. Etsin seuraa naisesta Tampereelta tai lähistöltä. Mistäs sitä tietää mihin törmää.
pökkäoskari
Mies, 53v, pirkanmaa
Hei sinä ihanainen nainen missä olet. omaat jo kevät mieltä luotettava puhelias hyväsydämminen ihminen olet xl kokoinen varsin povekas ja ei siitä muhkeasta pepusta haittaa olisi vaan hyvin suotavaa. täällä sinulle tavoittelemisen arvoinen mies sinun pitää vaan uskaltaa toteuttaa unelmasi. olen varsin hyvän nuoren näköinen kotona viihtyvä yrittäjä mies myös hauska puhelias ja intohimoinen pusuttelija hmm ai niin se korona.
Mademoiselle
Nainen, 40v, Oulu
Hei sinä 40-70v rento herrasmies, tässä sinulle ystäväksi keskustelutaitoinen, huumorintajuinen, rehevän muodokas, savuton ja raitis 40v nainen. Kaipaan elämääni läheisyyttä, hyväilyjä, suudelmia ja rentoa yhdessäoloa sinun kanssasi ihana mies. Otathan pian yhteyttä numerosi / sähköpostisi kera.
huhtikuu
Mies, 71v, Varsinais-Suomi
Etsin Naisseuraa. Keskustellen ja kuulumisia vaihdellen.
Jupe
Mies, 49v, Kuopio
Hei,olen 49v.kiva,keskustelutaitoinen mies Kuopiosta.Etsin seuraa 25-55v. naisesta,Olen empaattinen ja huumorintajuinen.Aluksi vaikka ystäväksi,parisuhde tavoitteena.Voit olla mistä vaan,vapaa,tai varattu.
Isot kädet
Mies, 57v, Uusimaa
Vakihani hakusessa. Okt asustan.
Kävelylle
Mies, 40v, Espoo
Hei, Löytyisikö lomailevalle miehelle seuraa vaikka kävelylle? Pidetään vaikka sopiva turvaväli. :) Ota yhteyttää yhteystietojen kera.
Mukavaa seuraa;)
Mies, 36v, Riihimäki
Moi Työssäkäyvä, savuton sinkkumies etsii mukavaa seuraa vapaa-ajalle, iltoihin ja viikonloppuihin. Asun omassa kaksiossani, joten tapaamispaikkakin löytyy. Mm. seuraavat asiat kiinnostavat: - musiikki - keikat ja festarit - kirjat - sarjat ja elokuvat - lauta- ja konsolipelit - hyvä ruoka ja juoma Tähän listaan lisätään vielä sokerina pohjalle läheisyys ja hellyys. Ja jos edellämainitut johtavat seksiin niin tuskin sekään on kahdelle vapaalle ihmiselle ainakaan pahaksi. Kivahan olisi saada myös silloin tällöin unikaveri, jonka vierestä saisi herätä uuteen aamuun. Siitä voi kuitenkin lähteä, että vietetään mukavaa aikaa yhdessä ja katsotaan mihin se johtaa ilman paineita siitä että jotain tiettyä pitäisi tapahtua. Toki vakituisempi seura olisi se paras vaihtoehto, että voisi tavata silloin kun molemmista siltä tuntuu ja aikataulut osuvat yksiin. Jos haluat tutustua, jatkaa juttua ja tavatakin myöhemmin, niin laita vastausta tulemaan, että päästään piristämään molempien päiviä:)
Sinua Ajatellen!
Mies, 56v, Satakunta
Hei Ihanan Rehev/Rintava 40-56v Nainen! Kaipaat Hellyyt Mukavaa Yhdessä Oloa Ja Lenkeilyä! Tämän Koronan Keskellä! Tässä Kiva Tupakoiv Kiltti Mies. Viest.Nrolla!
Sinulle
Nainen, 53v, Tampere
Hei, vapaa, tasokas, empaattinen, taloudellisesti vakaa 55-60 vuotias mies Tampereelta saa pitkäaikaisen paikan varatun rouvan ystävänä. Yhteydenottoasi odottaen!
Maajussille morsian
Nainen, 66v, Koko Suomi
Olen reipas 164-68, 66v. Jos olet vailla kotihengetärtä, osaan hoitaa huushollin, puutarhan, marjastan, sienestän ja muutenkin viihdyn luonnossa. Mulla on oma asunto kerrostalossa, mutta voin toki muuttaa ”työn perässä” ja palata vaikka talveksi omaan asuntooni! Vain ruoka+asunto palkalla!
IHANA NAINEN
Nainen, 51v, Itä-uusimaa
Tumma,nappisilmäinen viehättävä 5-kympp.ikäisekseni nuorekas nainen olen.166cm,puolipitkät suorat hiukset,hyvin povekas,normaalipaino,naisellinen tyyliltäni koruja,korkoja,ehostus jne.Asun yksin,ei lapsia,työ on.Näin korona aikaan olisi mukavaa löytää tutustumisen arvoinen mies.Ikätoive 40-55v. olet sinkku,omaat halun uuteen ihmiseen tutustumisen,valmiudun suhteeseen,seurusteluun.Olen savuton,kuohuvat makuuni,pitkät kävelylenkit,matkustelu,kotona viihdyn iltaa viettäen.Pidän kukista kynttilöistä ym.Toivealue Uusimaa,019/05.Mikäli vastaat yhteystiedot mukaan,kiitos mieluiten puh.nro.p.s.Tasokkuus aina plussaa!
Pitkän huiskea
Mies, 58v, Hyvinkää
Moikka nuorekkaan oloinen sosiaalinen 58v 196cm roteva viriili. Asiat kaikinpuolin kunnossa. Muodokas 50-60v nainen treffi ym yhdessä oloon. sähköposti os tai puh numero mielellään
Tavattaisko
50v, Kauhajoki
Moi kiinnostaisko lämmin/kiihkeä suhde Terveet on paperit ja tällä hetkellä olen 50v. Normaali sinkku. Siis haen naista 18-52. Ehkä parikin
jumissa
Mies, 50v, oulu
Saako vapaaehtoinen selänpesijä tulla saunomaan kertaluonteisesti tai kenties säännöllisen epäsäännölliseksi vieraaksi
Saunoja
Mies, 44v, Lohja
Moi Olen linnoittautunut kakkosasuntoon etätöitä tekemään. Höperyyden ensioireita havaittavissa.. löytyisikö juttu- tai saunaseuraa?
Leijona
Mies, 50v, 015
Tarviitko apua koronan takia 18 - 50 nainen luottamuksella
Ystävä
Mies, 62v, Pirkanmaa
Hei sinä nainen kaipaatko mukavaa ystävää kahvittelin,kävelylle,rannalle istumaan,viestittelyyn ym. Olen nuorekas kiltti terve sosiaalinen naista arvostava mies,luonteeltani huumorintajuinen avoin.Itse olen kylmässä avoliitossa yksin,olisi hienoa jos löytyisi mukava ystävä Täältä! Pirkanmaa/häme
KAHDESTAANKO !!!
Mies, 52v, Helsinki
Olen hard rock man pitkähiuksinen rock vaikutteinen persona tästä rock maailmasta mitä elämme juuri ja missä olemme.187cm.84kg.20.etsin kivaa naista jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksia,hengaila,hullutella,ja ottaa kainaloon ja valvoa hanen kanssa auringon nousuun ja lähteä yhdessä hänen kanssaan nukkumaan ja ???