Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Papalle top
Mies, 67v, Helsinki
Papalle top Hei, olen 68v 184 92 asiallinen ja siisti pappa. Etsin miehekästä nuorempaa top-miestä, joka pitää vain vanhemmasta miehestä. Vakituista seksiseuraa vain, ei sen vakavampaa. Kimppakokeilukin käy luotettavassa seurassa.
Nuorta poikaa
Mies, Tampere
Moikka! Täällä 50- kymppinen, normaalivartaloinen mies, joka etsii nuorta kiimaista normaalivartaloista poikaa itselleen seksireuraksi. Luottamus ja terveys 100 % Pistä rohkeasti viestiä tulemaan, niin treffataan. Laitathan vastaukseen sähköpostin.
Vanhempaa isolla
Mies, 45v
Moi, etsin seuraksi vanhempaa, viriiliä, isovarusteista miestä. Vaikka saunomaan ja muuhun yhdessäoloon. Olen itse 190.82.17,sileävartaloinen ok kundi.
Bi seuraa
Mies, 50v, Pirkanmaa
Olen reheliinen ja luotettava mies kokemuksia ei oo.kokeilu seuraa haen kivasta ja luotettavasta miehestä ikähaarukka 20 -55 vois olla .jätä numerosi nii laitan viestiä.
TK
Mies, 25v, Tampere
Morjesta! Tälläinen noin 190cm, 145kg jössikkä haluaisi päästä bottomiksi. Muutaman kerran kokemuksia on, mutta vain lyhyt kestoisia, joten haluaisin pidempää nautintoa itselleni olla Bottomina, vaikka sitten useamman kerran, taikka useamman kanssa. Mieluusti vanhempi herra, +50v. Heidän kanssaan ollut miellyttävintä 🙂 Ota yhteys Kik , mikäli kiinnostuit 🙂
Kokeilija
Mies, 45v, Satakunta
Moi,45v mies ois vailla nuorehkoo top- miestä,ei väliä minkä kokoinen olet kunhan olet minua nuorempi...
viriiliä vailla
Mies, 66v, itä-suomi
Moi! 66va btm alistuva 175/77 vapaa mies kaipaa 60+ viriili top mehen seuraa luottamuksella.Numerolla kontakti.60-70v rehevä Dominoiva nainen ota kontakti.
Imuja / GH
Mies, 33v, Tampere
Moro, Etsin imijää tai isokalusta imettäjään anonyymisti Glory holen kautta. Paikka on Tampereen keskustassa ja yksityinen sekä homma täysin anonymiti jaluottamuksella. Tykkään myös jos kaksi imee minua yhdessä samaan aikaan. Kalu kestävä ja seisoo todella kovana. Jos sinulla on iso voin myös itse imee yksipuolisesti GH
Tytteli
Mies
Olen 67v tyttöilijä. Löytyykö jostain päin toinen CD joka kanssa olis kiva pukeutua ja meikkailla yms. Paikka on.
Tummaihoinen
Mies, 58v, Kantahäme uusimaapoh
Sinä olet kiinnostunut vanhemmasta pukeutujasta. Tässä olisi tarjolla mukava, luotettava suuseksistä pitävä kaveri. Ota yhteyttä.
AnnaS
Mies, 42v, Jyväskylä
Moi. Etsin mieluusti ehkä hieman vanhempaa 50+ miestä, joka haluaisi käsitellä minua naisena. Pukeudun asuihin ja haluan olla täysin naisen roolissa. Olen 178/74 ja hyvässä kunnossa oleva.
Btm56
Mies, 56v, Turku
Moi etsin siistiä top-miestä vakkariksi joka käy luonani naimassa mua suuhun ja peppuun.Olen siisti hygieniastani huolehtiva terve 172,95 roteva jässikkä.Olethan karvaton alapäästä! Laita puh.nro tai sähköpostiosoite jos kiinostaa.
Liveseuraa 09
Mies, 39v, Vantaa
Moikka. Täällä olis estoton ja halukas 39v kundi vailla vanhemman ja kokeneen homomiehen kosketusta.olen 172 80 18 sheivattu ja vartalotyypiltäni atleettinen.Sängyssä enempi btm.Sinusta toivoisin saavani seuraa sänkyyn ja matkoille, kun se taas joskus mahdollista. T. Juhani
Liukasta mieli
Mies, 67v, Uusimaa
Olen vatsakas lyhyt iso Kaljunen mies joka tykkää imettää naisten vaatteissa olevalle mennä taakse ottaa kaverin kalustoa kiini ja työntää oma perille liukkaakseen reikään huom ehdottomasti tyttöilijät ja vain jos on puh no mukana Luotettava ja terv
Autolla
Mies, 39v, Jämsä
Illalla autolla liikkeellä jämsän ympäristössä siisti ja terve mies. Etsin tervettä ja siistiä miestä mielellään 50+.
Karvaista syliä?
Mies, 48v, Helsinki
Varattu, vanttera karvanaama (190/107/18) etsii yli 60-v. top-miehen turvallista, lämmintä ja karvaista syliä. Olen terve, fiksu ja luotettava, joten voit olla tahollasi varattu, 100% hienovaraisuus ja salassapito. Minusta saat reilun ja vastuullisen seksikaverin, olen aktiivinen, hauska ja oikeassa ympäristössä estoton, hieron myös mielelläni. Ei kokorajoja tms, kunhan oikealla hetkellä silmistä löytyy sopivasti pilkettä ja puntissa pullotusta. Ota rohkeasti yhteyttä niin jatketaan juttua!
35v etsii +55v bi m
Mies, 35v, Helsinki
Olisi mukava löytää reilusti vanhempi halukas mies. Olen itse mukava ja luotettava bi-vers. Paikka löytyy aina tarvittaessa.
Suihinottajaa
Mies, 45v, Viitasaari
Löytyiskö halukasta imuihin
Bi mies
Mies, 38v, Jyväskylä
Keski-Suomesta tyttöilijää vaki seksisuhteeseen luottamuksella. Vastaukset kik:
Saunakaveri
Mies, 59v, Sastamala
Mökille seuraa saunomaan ym. kivaan.Myös trans tms erikoisuudet ok