Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Handjob
Mies, 29v, Helsinki
Morjes, täällä 29V, joka kiihottuu kun toinen mies runkkaa loppuun. Olen pyöreä , mutta hyvännäköinen tyyppi. Sinulla paikka pk-seudulla. Laita viestiä & yhteystiedot + vähän itsestäsi jotain .
helpotukselle
Mies, 60v, Iisalmi
haluatko että sinut runkataan ja otetaan suihin. kaverukset Iisalmesta siihen valmis. joskus mukava tehdä hyvää kolmannelle miehelle. salaisesti ja luottamuksella. aikaa koko kevät ja kesä.
Kevätkiima
Mies, 35v, Joensuu
Löytyiskö Joensuusta 18-28v kundia, jota 35wee ukm saisi käyttää hyväksi? Mahdollisesti myös toisinpäin. Ehdota jotain pervoa ja härskiä! Salassa ja luottamuksella kaikki touhuilut.
bottom/ vers miestä
Mies, 46v, Espoo
Haen ongelmatonta ihan tavallista 100% tervettä ala ja yläpäästä olevaa miestä. Minulla tärkeää on, että olet vers/bottom ja halut imettää, imeä. Harrastan turvaseksiä, imut paljaalla, panot tapahtuvat kumilla. Ikähaarukka vois olla 50-65 v, olet terve, siisti, et polta. Voit olla gay, bi , hetero tai ukm. Olen 46v, 178/80/16, miehekäs, savuton, luotettava, siisti, terve mies. Terve molemmista päistä ja 100% n luottamus.  Sinulta toivon samaa. Olethan valmis aitoon tapaamiseen seksin merkeissä. Laita vastaukseen oma sähköpostiosoitteesi. Paikka on.
Top
Mies, 59v, Jyväskylä Keski-Suom
Hei! 57 vuotias lihaksikas mies etsii kaveria kaikkeen nautintoon. Voit olla tyttömäinen, neitimäinen, TV, Trans tai muuten miehestä haaveileva mies. Minulla on aikaa viikolla päivisin ja iltaisin. Ota yhteyttä ja laita yhteystietosi niin nähdään.
Sauna seuraa Luostol
Mies, 55v
Mukavaa saunaseuraa 20-22.4. reissulaiselle Luostolta kaiken kivan merkeissä.
Panoseuraa
Mies, 47v, Valkeakoski
Löytyisikö tänne jotain muutakin täytettä?Olen kaikinpuolin siisti ja terve bi.Samaa odotan sinulta.Laita meiliosoite/puhnumero vastaukseen!
boy25
Mies, 25v, Helsinki
Täällä vaalea hoikka 25v bi kundi. Olis kiva löytää setä/iskä leikkeihin :). Laita viestiä ja kerro itestäs ja mistä tykkäät.
Ahnas
Mies, 47v, Oulu
Sileä, karvaton pylly tarvitsee tänään hoitoa. Voit hieroa hyväillä nuolla ja panna pientä kiimaista pyllyä. Otan myös suihin. Oulun pohjois puolella.
BDsm-Sekstailua
Mies, 50v, Espoo
Terve kundit! Tummatukkainen, tukeva kolli kaipaa arvaapa mitä? Kevät aurinko paistaa jo! Löytyykö kiimaisia Versa-, Top- tai Master-miehiä? Olisi mahtavaa jos tykkäisit ja kiihottuisit imettämisestä sidotulla, kahlitulla tai muuten telineeseen ja ikään kuin 'tarjottimelle' käyttöösi asetetulla kundilla. Tykkään myös erilaisesta käsittelystä piiskasta... cbt:hen, joten vain mielikuvituksesi rajana. Löytyyhän sinulta välineitä näihin? Loistavaa olisi myös jos sinulla olisi asunto, makkari, sauna, talli tai vaikkapa oma dungeon käytössäsi. Jos kaikki natsaa niin saisit vaikka minut kokonaan käyttöösi halutessasi. Saisit vaikka korkata ekana minut. Pikaisiin tapaamisiin...tv s
Jani46
Mies, 46v, Tornio
Olisko tornion lähialueella vanhempaa miesseuraa kaiken kivan merkeissä.
Hepuli
Mies, 45v, Rovaniemi
Siisti ok näköinen mies hakee mielellään hyvin varustettua toppia 18-65vuotta. Mulla tiukka peppu joka oottaa ottajaa...
Nuori? kokeilija?
Mies, 41v, Tampere
Moi, 41v siisti mies etsii seuraa nuoresta hetero, bi tai gay kundista tai opiskelijasta. Paikka löytyy Tampereen keskustasta sekä auto löytyy myös jos olet muualta kuin Tampereen alueelta Laita viesti tulemaan! Kik löytyy myös
Katselija
Mies, 52v, Lahti
Sinä 18-70 v mies, haluaisin katsoa sinua kun runkkaat ja laukeat. Voisin myös itsekin samalla tyydyttää sinua. Minulle ei tarvitse tehdä mitään. Voidaan tavata mun luona tai vaikka jossain hiljaisessa paikassa ulkonakin. En etsi pidempiaikaista seuraa välttämättä, satunnaiset tapaamiset kiinnostaa.
Yksipuolisesti?
Mies, 58v, Helsinki
Kuka imee mun kyrvän, nuolee pallit ja perseen tänään tai huomenna? Voit toki laueta mun kyrvälle ja ottaa omat spermasi nieluun samalla kun imet mut. Saat olla hieman alistuvakin. Löytyy myös nuuhkittavaa ainetta, jos haluat (poppers). Yhteystieto mukaan niin päästään asiaan. Minä nautin sinä hoidat hommat. Anonyymistikin käy.
paksua kalua
Mies, 21v, Laitila
moi haluun +60v top mieheltä,isoo suuhun ja peppuun,isot kivespussit kiihottaa
Haluja
Mies, 31v, Rauma
Suihinottoja salaisesti, tulen, imen munaa loppuun asti ja lähden, helppoa, eikö? Jos on kassit täynnä niin mä annan helpotusta, nielen kaiken. Laita puh. numero vastaukseen ja tavataan!
jape
Mies, 57v, KUUSAMO
Kuusamo/ ymp. vers miestä touhuamaan 57v bi-ukm kanssa,kaikki käy ja paikka pitäs löytyä sulta,myös tyttöilijät,pariskunnat ja isommat porukat käy,rohkeasti yhteyttä s-posti tai puh.nro
Pakottaako puntissa
Mies, 71v, Helsinki
Tässä on suora ja luotettava seksitarjous sinulle itsestäsi huolta pitävä aktiivinen topmies, lisäksi hyvää seuraa. Haluat tavata, kun mieli tekee mieli ja puntissa pakottaa! Olen fiksu, sopusuhtainen, luotettava, mukavan näköinen, hyvin halukas btmmies. Hyväilen, otan mielellään hyvin suihin ja muukin, mikä hyvältä tuntuu, sopii ja kiinnostaa ja kaikki vailla suorituspaineita. En hae seurustelua, joten voit olla myös varattu tai sinkku ilman huolia. Haluaisin tavata sinua silloin tällöin, kun sopii, on tarve nauttia. Toisaalta, jos onnistuu, vakkarisuhde olisi todella hyvä ja iloinen yllätys, samoin hyvä seura. Jos kiinnostaa, kirjoita minulle!
Vakkarikaveri
Mies, 50v, Hämeenlinna
Haen mieluiten vakituista seksiseuraa top/vers- miehestä. Olen luotettava ja liikunnallinen 182/83/16 bi-mies. Laita sähköpostiosoite tai kik vastaukseesi