Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Heps
Mies, 53v, Pyhäjärvi
Löytyykö vanhempaa tai nuorempaa kaveria jakamaan harrastuksia, saunomaan ym asioita asiallisen keski-ikäisen kaverin kanssa.
Jantteri
Mies, 30v, Joensuu
Moi, lyhyesti virsikaunis etsin 50+65v miestä panemaan mua, antamaan munaa vaikka suuhun. Olen aloitteleva bi laita puhelinnumero vastaukseen.
top4btm
Mies, 20v, Riihimäki
175 70 17 mitoilla oleva 20v top mies etsii mieluiten isokokoista btm karhua panoseuraksi. Imen/imetän, panen, nuolen... Olen avoin muillekin ehdotuksille. Mm. kimppa kiinnostaa. Kulkuneuvoa ei ole mutta paikka löytyy. Jos kiinnostuit, laita viestiisi mitat ja sposti tai kik.
apuatarvitseva
Mies, 27v, Salo
Kaikinpuolin terve mies kaipaa apua halutukseen. Olen avoin ideoille. Mitat 176/85/16. Olen syvällä kaapissa ja niin haluan pysyäkkin. Toivottavasti arvostat tätä. Paikkaa minulla ei ole joten joko sinun luonasi tai esim autossa.
Nuorta aikuiselle
Mies, 48v, Helsinki
Sportti ja määrätietoinen 48-vuotias topmies etsii kaveriksi mukavaa ja luotettavaa 18-20-vuotiasta poikaa vakkaritapaamisiin silloin tällöin. Omaa nautintoa enemmän haluat oppia tyydyttämään toisen miehen. Tapaamiset hoidetaan sun ja mun välisenä asiana. Lisäpisteitä saat, jos olet pienikokoinen/hoikka. Laita asiallista viestiä mikäli olet tosissasi ja halukas tutustumaan.
Japi
Mies, 30v, Pori
Hei, 30v pyöreä 183/110/11 mies etsii mielellään 50+ miestä turvalliseen kokeiluun. Haluaisin kokeilla miltä munan imeminen tuntuu ja miksei pepun nuoleminen puolin ja toisin. Voin harkita pepun antamista jos varustukseksi ei ole liian iso. Sinulla millään paikka jos naisten vaatteet kiihottaa, niin voin sellaisia käyttää.
mm-liveä
Mies, 65v, Helsinki
Seuraa miesten väliseen puuhasteluun. Olen norm.rakenteinen, luotettava kaveri ja nautin kaverista, jonka kanssa normisex sujuu ... anaalissa olen btm, mutta anaali ei pakollinen.
sperma
Mies, 57v, Rauma
olis halukas mies seksijuttuihin ,no mukaan niin otan yhteyttä
Kiimainen 40v ukm
Mies, 40v, Vantaa
Hei, 40v 181 84 15 urheilullinen posliini btm ukkomies Vantaalta etsii 30-50v toppia jolla olis paikka silloin tällöin tapailuun. Jos kiinnostuit ja olet pk-seudulta niin ota yhteyttä. Laita vastaukseesi s-posti osoite tai puhelinnumerosi niin otan Sinuun yhteyttä.
Bibtm31
Mies, 31v, Helsinki
Hei! Etsin itseäni vanhempaa top- miestä satunnaisiin lemmenpuuhiin. Tykkään keskustelusta, kosketuksesta sekä tietenkin seksistä. Mitoiltani olen 188/95 ja ihan OK näköinen.
??
Mies, 44v, Turku
Miksi ei pääse panemaan?? Olen komea, 16cm muna, posliini, ei ole ylipaino, terve molemmista päästä mutta ei se riittää näköjään..
imuja, runkkuja?
Mies, 58v, Helsinki
Tänään. Linnanmäen luona paikka. 174 68 16cm. Paikka on. Popperskin.
Koti-iltaa
Mies, 32v, Oulu
Hei! Nuorempi etsii vanhempaa 50+ ihan vain kahden kesken vietettävään rauhalliseen koti-iltaan (ja seksijuttuihin :). Olis niin kiva vaan vaikka sohvalla katella rauhassa telkkua, ottaa pari olutta ja antaa sulle vaikka imuhoitoa siinä samalla. Ja seksiäkin annan. Minä oon 32v 187 86 16 bi btm. 100% terve ja vaitiolotaitoinen! Meidän leffaillat pysyis täysin meidän tietona. Telkusta voidaan kattoa ihan normisarjoja, -elokuvia tai sitten niitä sellasia aikuisten juttujakin.
Kokematon kundi
Mies, 29v, Lahti
Moi! Kokematon 29v- kundi etsii seuraa toisesta kundista. Olen naiselle varattu ja perheellinen. Täysin kokematon. Imut kiinnostaa alkuun. Mun mitat 175/75 hoikka kundi. Mieluiten omaa ikäluokkaa kundit kiinnostaa.
mies
Mies, 66v, Helsinki
Hei, haen aasialaistaustaista miestä mukaviin m+m välisiin hetkiin. olen normaalivartaloinen ja top. Asun Helsingin keskustassa, joten paikka on. Ota yhteyttä, et tule pettymään.
Annan peppua
Mies, 45v, Helsinki
Eikö täältä nyt oikeasti löydy yli 40v miestä joka haluaisi panna? Tekisi mieli saada kunnon panot, vaikka ihan säännöllisesti. Mieluiten oon selälläni jalat sun olkapäillä ja nautin kunnon panosta edestäpäin, mutta mielelläni myös pyllistän ja ratsastan. Itse olen 174/70 ok näköinen ja mukava kaveri. Mulla ei ole paikkaa.
Piiskaa
Mies, 45v, Helsinki
Löytyykö yli 45v miestä, joka osaa antaa tuntuvia vanhanajan piiskauksia vitsalla tai remmillä? Täällä olisi 45 vuotias 174/70, siisti ja luotettava kaveri valmiina piiskattavaksi. Mielellään ihan säännöllisesti. Toivottavasti haluat antaa sellaisia piiskauksia kuin ennen annettiin lapsille ja pitä muutenkin kurissa.
Karhutkumoon
Mies, 27v, Espoo
Terve, olen 27v 189/91 kundi Espoosta. Etin karvaista ja mieluiten hieman isoja nalleja kaikennäköseen hauskuutteluun. Olen Vers top, ota yhteyttä rohkeasti :)
Fuck Me daddy
Mies, 27v, Seinäjoki
Olen poikasi lapsenvahti. Tulen luoksesi, olet yksin kotona ja uhkaat antaa potkut joten tottelen sinua panopuuna. Sidot käteni ja peität silmäni kun työnnät kullisi suuhuni jota panet rajusti. Panet myös peppuani rajusti. Eri asennoilla tottelen kun käsket. Lopuksi olen yhä sidottuna kun käsket runkata kullisi. Avuttomana istun kun laukeat kasvoilleni enkä voi sille mitään.
Verstop17
Mies, 32v, Helsinki
32v mies etsii 20-40v vers/btm seuraa. 190/93 17. Laita sposti tai kik jos kiinnostaa. Paikka löytyy Helsingissä.