Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Hoito
Mies, 54v, Loimaa
Täydellinen suihinotto.Tilaa minut luoksesi tai tule käymään.Terve pitää olla.Tyydytystakuu.Nielen spermat.
Cdlutkaraisio
Mies, 41v, Raisio
Hei Täällä ois 41v/187/90 cd lutka raisiosta, haen bi top miesten seuraa, oon kokenu, pukeudun lateksiin, stay upeihiin, sukkiksiin, korkkareihiin ja meikkaan! Oon 100% luotettava ja samaa vaadin sultakin, paikka löytyy Raision keskustasta!
Topm
Mies, 56v, Kuopio
Nuorta peppua nussittavaksi Pohjois-Savosta? Paikka ja auto on. Olen terve ja luotettava mies
Strippaan sulle
Mies, 38v, Helsinki
Jos olet mies, joka tykkää katella, täällä olisi seksikäs mukava 38-vuotias kundi, joka nauttii esiintymisestä. Mulla on tummat hiukset, olen hoikka, en kovin pitkä. Jos sulla on paikka ja riisutun miehen seura kiinnostaisi, kutsu mut käymään vaikka jo tänä iltana. (Ei imuja tai panoja.)
Bigbtm
Mies, 38v, Pori
Moi. Haussa Top kundi jonka kanssa opetella miten tehdään kunnolla hyvää ..... Pientä kokemusta on mutta oppisin mielelläni lisää...opetatko? Luottamus 100% ja terveys myös
SUIHINOTTOA
Mies, 60v, Tampere
Otan suihin 25-55v miehiltä, ukm,raksa, top. Olen +60v ja 178/80 alistuva terve mies Treen läheltä, paikka on ja aikaa.
Juuhjuuuuh
Mies, 20v, Tampere
Kokematon 20v poika treeltä etsii vanhempaa seuraa, luottamus 100% . Voin alistua
Jake
Mies, 49v, Mänttä-Vilppula
Moi olen 49 vuotias 184 100 17 btm mies täältä Mäntästä ja etsin itselleni pidempi aikaista seksi seuraa 18 - 60 v gay top miehestä ja useammastakin , tykkään antaa pepaa pelkät valkoiset urheilu sukat jalassa ja kaula ketju kaulassa , ranne ketju ranteessa . Olisi mukavaa saada myös useammalta gay top miehiltä kalua kunnolla perseeseen ja useita lasteja sisään ja naamalle ja vartalolle . Mulla paikka täällä Mäntässä ja asun yksin joten saamme rauhassa sekstailla ja nussitte minua kunnolla perseeseen , haluan olla NUSSITTU ! Luonnossa olisi myös kivaa saada useita kyrpiä perseeseen vuoron perään kaikista eri asennoista . Odottelen kiimaisena vastauksianne , niin tavataan ja sovitaan sitten tarkemmin ja annan numeroni . :) Terveisin Jarkko Mäntästä ps : Kiimainen btm mies käyttöönne . :) :)
imetäjää etsimässä
Mies, 63v, Helsinki
Luotettava, savuton imuri etsii imettäjää.(miel. vaki-sellaista). Olen varsin halukas mm-seksiin, 173 79. Paikka on ja päivisinkin käy. Pane s-postiosoitteesi vastaukseesi.
Toni
Mies, 29v, Tampere
180/105 bi mies haluan tulla vanhemman miehen nussimaks. Suoraan asiaan anonyymisti. Ei paikkaa.
Suck89
Mies, 30v, Ylivieska
Tervehdys! Hakusessa Ylivieskasta tai lähialueelta (oletuksena että olet valmis tulemaan Ykaan) tervettä, siistiä ja luottettavaa miestä, jolta löytyy housuista iso kulli, mitä isompi, sen parempi ;) Mikäli kriteerit täyttyvät, ota yhteyttä. Imen loppuun asti ilman vastapalveluksia joko sinun luonasi, autossa, ilmojen lämmetessä vaikka ulkona tai kaupan vessassa. Hakusessa olisi vakituinen kumppani tähän hommaan. Kirjoittele!
Juuso
Mies, 61v, Tampere
Hoikka nöyrä 61 v orja etsii Masteria. Alistun käyttöösi, teen kotityöt, palvelen myös kavereitasi jos käsket. Laita viestiä.
Kaveria
Mies, 62v, Turku
Miehekäs savuton vers mies haluaa sopusuhtaisen yli 50v miehen läheisyyttä ja ystävyyttä,tutustutaan ensin kunnolla toisiimme .
30v&65v
Pari, Oulainen
Moi miespari etsii seuraa naisesta tai miehestä tai molemmista.. ollaan 30v ja 65v mitoiltaan 30v 185/18/90 ja 65v 182/85/17 terveitä molemmat ja paikka löytyy
pehmo_pippeli
Mies, 66v, Helsinki
Tule yhteiseen runkkutuokioon kanssasi. Runkkaamme toisemme ja ehkä nautimme peputuksestakin. Olen vaitiolotaitoinen mies makuusi. Pienelläkin pippelillä voi tulla luokseni. Stadissa Lassilassa.
Slut
Mies, 30v
3 kymppinen 165/78/17 mies hakee pervoa top setää videopuh seuraksi, haluatko katsoa kun leikin realdoll nukeilla löytyy mies ja naisnukke vai tykkäisitkö enemmän panokoneesta. Ps.Kasvoja en näytä puheluiden aikana
Jussi
Mies, 39v, Hartola
Moi 39v 180/105 siisti terve fiksu ja ihan komeakin bi top mies etsii seuraa btm miehestä 25-50v
PoikaaSaunaan
Mies, 52v, Mänttä/Jyväskylä
Hei pieni nuori hoikka poju alle20v tuun hakee sut 22-24.3 sauna vkl,elokuvii jostain 03-014..hauskaan iltaan ja viikoloppuun...mukavaa seuraa ukosta 52v ja munasta..olutta yms.jos kelpaa...luotto100.+numerolla nopee...+13cm kiva
Deep
Mies, 45v, Vaasa
Töistä aamuvirkkua joka haluais aamutuimaan imeä tai vain imettää kyrpää ...nam
Omistaja
Mies, 60v, Ylöjärvi
Etsin vapaata, orjaa / palvelijaa, max. 40v, joka tyydyttää minut yksipuolisesti ja hoitaa kodin siivouksen ja muitakin hänelle määräämiäni tehtäviä. Odotan aulista antautumista ja palveluhalukkuutta, halua oppia tavoilleni, eikä hoikkuuskaan ei ole pahasta. Et ole varattu, pääset liikkumaan vapaasti. Vastaukset puhelinnumeron kera ja olet valmis vastaamaan, kun soitan. Ei tekstareita.