Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Tuhtia junttia?
Pirkanmaa maaseutu
Oletko tukeva, pulska, yli 120kg aito maalaismies? Sinua haluaa tavallinen, kiimainen, riski toinen juntti. Paskaset työkamppeet kiihottaa ym. Työmies, eläkeukko ym. Otahan yhteyttä!
Munaa
Mies, 53v, Tampere
Moi, oon 170/110/14 top mies, haen kundia joka imee kalun kovaks ja tykkää tulla mun päälle ja ratsastaa luonnossa. Laita yht tiedot niin tavataab.
Petteri
Mies, Vantaa
Löytyyköhän tamän sivun kautta komeaa hetero/bi käsistään taitavaa miestä puutarha/nikkarointi avuksi? Jos olet sellainen kerro itsestäsi ja taidoistasi?
Straightchacer
Mies, 40v, Vantaa
Hetero kundi, onko sinua esim. kaupungilla kihelmöinyt ajatus, kun peppusi on saanut huomiota gay kundeilta. Olet kenties täysin kokematon, mutta erittäin kiinnostunut. Sinun kokemattomaan herkkupeppuusi haluaa tutustua 40v. gay kundi pk-seudulta. Kerro itsestäsi ja pepustasi. Erityisesti nuoret, nuorekkaat kundit kiinnostaa. Also in english.
Pikkuhalu
Mies, 39v, Helsinki
Ihana olisi löytää iso, vanhempi ja.. mmhh.. tälle pikku TV-tytölle.
kokematon
Mies, 27v, Pori
Kokematon 27-vuotias kundi seuraa vailla. Haluaisin löytää yhden miehen, jonka kullia saisi palvoa. Kiinnostaisi kovasti rauhassa ajan kanssa opetella ottamaan suihin sekä myös antamaan peppua. Kaikki salassa ja luottamuksella. Toivottavasti olet siisti, terve, mukava ja ymmärtäväinen mies. Kuten olen minäkin. Pistä sähköpostisi vastaukseen.
Juhaor
Mies, 43v, Hyvinkää
Moi, Olen "täysin hetero" mies. Haaveillut sperman saamisesta naamalle/suuhun ja siitä, että joku "pakottaa" nielemään. Sitä ennen opettaa kuinka ottaa suihin ja läpsii hiukan jos ei osaa. Olen naimisissa ja ikää on 43 vuotta partaa jonkin verran. Yli 20 vuotta naimisissa ja täysin terve. Eka kertaa asialla ja voi olla että jänistän. Eniten pelottaa, että saan jonkun taudin ja vien sen vaimolle. Mikäli saat minut vakuutettua, että olet terve ja haluat toteuttaa fantasiani laita viestiä, kerron itsestäni lisää ja sovitaan ehkä tapaaminen sinun luokse tai johonkin muualle.
hodari prinssinakill
Mies, 40v, Kuopio
Moi! Läski, karvainen ja paljon runkkaava 190/140/10 mitoilla oleva, kiimainen hodarikundi etsii isoista pitäviä noin 20-40-vuotiaita poikia lähikontaktiin ;)
Vaeltaja
Mies, 34v, Oulu
Moi, etsin kaikenlaista seuraa seksin merkeissä. Olen 183/80/18 bi versa nuorekas mies. Mulla on paikka iltapäivästä eteenpäin.
Kiimavers
Mies, 56v, Lieksa
Haen kiimasta seksiseuraa. Normijutut: runkut, imut, nuolennat, panot ja ehkä leluja mukaan. Olen 56/177/98/18 vers
Miestä haluttaa
Mies, 55v, Raahe
Täällä 55v. sinkkumies Raahesta. Minua kiinnostaa imut, panot, runkut. Toki voit ehdottaa muutakin. Hakusessa olisi top, vers kaveri. Pituutta minulla on 164. Olen 100 % terve ja luotettava, olethan sinäkin. Haen siis tavallista miestä. Iällä ei ole merkitystä. Rohkeasti vaan viestiä tulemaan. Laita sähköpostiosoite, puhelinnumero tai kik.
Pelkkää SEX
Mies, 45v, Viitasaari
45.178.78.17 enempi BTM kaveri vailla KULLIA..Otan suihin ja saat peppuakin ( jos haluat )..Ajeletkos vaikka täälläpäin joskus ? Luonnossa tavattais..tai Rekkasi nupissakin ;) Laita viestiä..Varmasti annan jos vaan aikataulut sopii ....kik. löytyy myös...
Jani
Mies, 45v, Tornio
Moi löytyistö Kemi-Tornio suunnalta mukavaa mies seuraa sekin merkeissä.
Isomies
Mies, 54v, Riihimäki
Olen 184/95/18/5 paksu- ja kestäväkyrpäinen eronnut bi-top (vähän vers myös) kyrpä kovassa kiimassa ja pussit tääääyynnä spermaa. Haluan tulla vielä tänäiltana luoksesi rakastelemaan, sekstaileen ja naimaan....Laitatko vastaukseesi nrosi tai Kikin...
Kulliamulle
Mies, 47v, K-Suomi
Moi ! Löytyisikö bi tai gay top miestä alueilta K-Suomi, P-Savo tai Etelä-Savo.Voin tulla kyläilemään jos sopiva paikka löytyy.S-posti tai puhelinnumero vastausviestiin mukaan.
Löytyyks
Mies, 32v, Vantaa
Olen 32vuotias homomies Vantaalta. Olen versantile. Mitoilta 169/59. Rakastan luontoa ja musiikkia Hakusessa olis joku ihan tositarkoituksella mieluusti myös versantile. Haussa siis kaveri tai mieluiten ihan oma mielitietty tai ns fuckbuddy. No toivoisin sinun olevan iältäsi 18-40. Laita viestiisi s-posti
+50v
Mies, 34v, Oulu
Vanhemmalle miehelle +50v haluaisin antaa käsihoitoa ja imeä ilman sen kummempia vastapalveluksia. Olethan terve ja luotettava, niin minäkin. Paikkaa ei ole minulla, mutta voidaan syrjäinen pusikkokin etsiä. Minä itse 187 87 34v.
08guy
Mies, 41v, 08
Olen bi ukm. Kokenut m&m homman kerran, jolloin sain hyvän suihinoton. Etin miestä seksiin. Ikähaarukka 18-60v. Voit olla bottom tai versa. Annan imeä ja haluaisin kokeilla panna miestä. Jos kemiat kohtaavat, niin myös toisin päin mahdollista.
Väki kaveria
Mies, 54v, Vantaa
Moi olen 54v pozVantaalta. haen väki kaveria .kumppania . Yöksi kainaloon elämän askareihin.tykkään mökkeilystä jos jollakin on . Olen 175 78kg 17
seuraa kuopio
Mies, 41v, kuopio
hei. tässä olis kaikinpuolin siisti 41 v btm Kuopiosta.etsin seuraa 18-50 v top miehistä Kuopiosta ja läheltä. olen luotettava ja terve. seksissä pidän monipuolisesta menosta. vastaile meilin tai numeron kera niin päästään hommiin