Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Bikundi
Mies, 29v, Jyväskylä
Moi, olen 29v 181/80/17 bi, enemmän btm. Miesten kanssa tykkään alistua, imeä kyrpää ja olla naitavana. Mua voi totta kai imeä jos haluaa, harvemmin olen miestä pannut. Mulla on paikka keskustassa. Ota yhteyttä, laita mukaan nro tai sposti.
Jzz
Mies, 25v, Jyväskylä
25v kundi tulossa Jyväskylään. Hakusessa seuraa hotelliin, oon alistuva ja tykkään rajusta menosta. Kropalta hoikka ja kasvoista komea, ota yhteyttä! Jyväskylässä 23.9-25.9 välisen ajan
Nuoribtm
Mies, 22v, Oulu
Hoikka ja mukava nuori poika etsii luotettavaa ja asiallista seuraa. Paikkaa ei ole mutta onhan sinulla?
sexseuraa
Mies, 49v, Helsinki
Oon 172 77 49v haen imuttelu seuraa molemmin puolin. Tarjolla muutakin jos haluut.
CBT toy
Mies, 43v, Turku
Alistuva CBT:stä kiinnostunut hoikka 43v bi-mies etsii sadistista leikkikaveria. Myös todella isokokoiset litistämisestä kiinnostuneet. Laitathan puh.numeron tai spostin vastaukseesi.
seuraa
Mies, 39v, kuopio
39 v siisti mies etsii seuraa 20-50 v top miehistä kuopio ja lähialueet. olen katseenkestävä ja luotettava mies. seksissä tykkään monipuolisesta menosta. joten laita viestiä niin tutustutaan
Rennosti pervoillen
Mies, 41v, Kuopio
Kuopio+ymp? Onko työ/maastokamppeissa, haalareissa, kumisaappaissa, univormussa viihtyvää top karjua/karhua?? Kimppaa? Pakukuskia? Ok roteva 41v sänkipää kyselee.
Topdaddy
Mies, 53v, Turku
Topdaddy 53v haluis kokeilla seksiä nuoremman kundin kanssa. Haluan imettää kulliani ja panna sua. Jos oot 18-35v kiimainen kundi, ota yhteyttä. Paikka on sekstailuun. Liukuvoiteet ja poppersia löytyy tarvittaessa.
TIK
Mies, 55v, Espoo
Nuoremmalle 18 - 30 käsi ja suuhyväilyä. Salassa ja luotettavasti. Sähköposti.
KunnonÄijä
Mies, 44v, Oulu
44/184/118/17 erittäin btm, ehkä vers, vaalea, lihasta ja vatsaakin omaava mies tarjoaa itsensä käyttöön, paikka on joskus, mutta mieluiten joku jolla paikka, ja vakituiset touhut mielessä
Panomies
Mies, 45v, Espoo
Olen 45 v siisti, terve heteromies. Etsin pienikokoista, nuorta, täysin karvatonta, tiukkapyllyistä miestä jolle voisin laittaa hupun päähän ja naida takaapäin säännöllisesti kerran viikossa, mieluusti päiväsaikaan. Kaikki tapahtuu 100% salassa. Laita viestiä sähköpostiosoitteen kera...
Transhuora
Mies, Turku
Pitkä, reilusti yli 5kymppinen alistuvainen ja nöyrä mies naisten asuissa ja meikattuna kaipaa isäntää itselleen. Voin olla vakituinen seksiorjasi pidempäänkin, vaikka sidottuna tms päiväkausia ja voit käyttää mua hyväksesi, pitää palvelijattarena yms ja käyttää seksilelunasi kuten haluat. Myös luonani voit käydä tyydyttämässä tarpeesi.
Sienimetää
Mies, 54v, Helsinki
Moikka, Olisiko sinulla tietoo ja tuntemusta sienistä, olen autoileva 55 176 90 mukava terve ukkomies ja luonossa viihtyvä. Voisi sitä vähän muutakin kahvitauolla tehdä.
Niko198
Mies, 45v, Turku
Moiks, löytyiskös Turusta tai lähiympäristöstä nuorempaa kundia mielummin laiha tai oikein laiha, sellainen olis lemppari! Itse asus turun keskustassa, joten paikka on ! Itse olen isohko 45/188/95/18 tummahiuksinen,siisti,huumorintajuinen, hyvin toimeen tuleva mies vailla kivaa seuraa, pistä viestii tulemaan jos vähänkin kiinnostut ja sähköposti osoitteen niin ei tartte tätä euroa maksaa ! Toivottavasti löytyy joku kiva mies !
aikuinenmies
Mies, 60v, Seinäjoki
Tervehdys sinulle joka katsot nyt mun ilmoitusta ja toivon että kiinostuit tutustumaan.Olen avoin luottava/rehelinen aikuinenmies 60/172/85 roteva/karvanen itsestäni huolehtivanen joka haluaisi tutustua aikuiseenmieheen ketä voisi tavata silloin kun se kummallekin sopisi ja olla valmis mitä se sitten tuokinkin tullessaan.voitaisiin tavata vaikka ihan ensin ystävänä kahvi kupposen äärellä silloinhan huomaisimme miten kemia toimii ja jos se toimii niin siittä on hyvä jatkaa eteen päin pää asia että kumpikin on samaa mieltä asiasta.voit olla kaukempaakin matka ei este.Toivon että otat yhteyttä puh;nro kera tv:aikuinenmies.
Haavena
Mies, 44v, Vantaa
Yksi haaveistani olisi, että katselen pornoa samalla kun vanhemman miehen lämmin suu hyväilee kaluani.. saisinko laueta suuhusi? Naiselle varattu mies 44 toivoo yhden haaveistaan toteutuakseen - oletko sinä? Lisää vastaukseen sposti tai num
Bi-M
Mies, 47v, Uusimaa
Haen seksyä Transladyä yhteisiin nautintoihin. Molemmille kovaa : ). T: siisti/nuorekas M47 09a Vast. Email mukaan.
Vanhempaa vakkaria
Mies, 35v, Espoo
Espoossa asusteleva reilu kolmekymppinen kaveri etsiskelee luotettavaa miestä, joka haluaisi itselleen vakituisen suihinottajan. Olen kaapissa oleva bi-mies ja etsin siis salaista seuraa. Haluaisin ainostaan yksipuolisesti imeä sinua ja tarjota helpotusta paineisiin kun sitä tarvitset. Asun yksin joten tavata voisimme minun luonani. Ulkonäöltäni olen 175/75 kokoinen, vaalea, sänkihiuksinen kaveri. Laitathan sähköpostiosoitteen vastaukseen niin voimme jutella lisää.
Myö
Pari, 43v, Pietarsaari
Etsimme kolmatta leikkiin ikäraja18-40 v ja vähintään bi ja miksi ei myös siemennys ;)
imen ja imetän
Mies, 68v, Mikkeli
Hei,löytyykö täältä kaveria miesten väliseen seksiin?Molemminpuoliset runkut imut käy saat myös naida jos haluat.Paikka on mutta ei Mikkelissä.Paikka selviää jos olet halukas tulemaan kylään.Laita vastausviestiin puh numerosi.