Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Piiskaa
Mies, 45v, Helsinki
Löytyykö yli 45v miestä, joka osaa antaa tuntuvia vanhanajan piiskauksia vitsalla tai remmillä? Täällä olisi 45 vuotias 174/70, siisti ja luotettava kaveri valmiina piiskattavaksi. Mielellään ihan säännöllisesti. Myös roolileikit kiinnostaisivat!
PANOMIESTÄ?
Mies, 43v, Ylivieska
Jn moro! 40+v 185 pitkä, raskas BTM mies, haluis olla alla! Tarvittais nuoremman/nuorekkaan TOP miehen astumista! Varsinkin HOIKAT ns. "normaali jätkät" kiinnostaa Luotettavuus täysi. Paikka löytyy! (06p, Kannus) vastaviestinä yhteystiedot email, KIK , puh jne
imuri
Mies, 63v, Helsinki
Miesten kanssa kokematon, siisti ukm haluaa kovaa kalua kunnolla suuhun. Sä mielellään miehekäs, roteva äijä. Saat nussia ja laueta suuhuni. Mulla paikka.
SkrodebtmHki
Mies, 42v, Helsinki
Olen roteva 173cm pitkä vaalea kaveri Helsingistä. Etsin vanhempaa top karvarintaa. Kerraksi tai useammaksi. Miksei vaikka parisuhteeseen.
Tytöksi setämiehelle
Mies, 33v, Helsinki
Etsin sinua setä, joka olisit mieluiten noin 60 tai ylikin, vatsakas ja pienikaluinen, sekä haluat kiimaisen tytön seuraksesi. Olen 33 179cm 67kg vielä kokematon tyttönä, mutta haluan oppia sedän kanssa. Sukkikset, pikkarit ja rintsikat löytyy. Sulla paikka? Nro mukaan. Helsinki
kokeilunhaluinen
Mies, Tampere
Olen 37, 180/80 ja etsin kahta 55+ miestä käyttämään minua.
Nautintoa
Mies, 59v, Nurmes
Normaalilla koolla varustettu, vapaa mies etsii hieman kookkaammalla kalulla varustettua aikuista miesä Tekisi mieli saada toisen miehen kalu käteen lypsettäväksi ja suuhun maistettavaksi. Jos tunnet tarvetta muuhunkin, kuin omaan käteen, niin vatkataan ja nuollaan kaluja nauttien. Herkkua se olisi saada toisen miehen kalua suuhun.Jos ei paikkaa, ninin auto ja luontokin käy.
btm vaasa
Mies, 48v, vaasa
olen 48.176.72 btm kundi, käytän jockseja ja latexmaskia, eli en näe sua tai teitä, kimppa käy, suu ja peppu käytössä, paikka on
Halu
Mies, 56v, Kaarina
Tässä miesten kanssa kokematon juuri eronnut 175cm 85kg haluais kokeilla kaikkea alle 55 vuotiaan miehen kanssa.
MATIAS
Mies, 52v, SEINÄJOKI
etsin vakiseuraksi nuorempaa(18-30v)btm kundia,olet pienikokoinen ,poikamainen,vähäkarvainen ja haluja tyttöilä- voit ollakokematon ja ujo .paikka on, t.matias.
Etsin ison omaavaa
Mies, 34v, Lappeenranta
Normaalin kokoisella varustettu mies hakee 18-40v ison omaavaa miestä. Ainakin runkkailuun, myöhemmin ehkä myös muuhun. Mulla ei paikkaa mutta näin kesällähän voi vaikka luonnossa.
jari
Mies, 41v, Espoo
Etsin hauskan pitoa miesten kanssa. Olen siisti, asiallinen mies, en ole feikki, paikka toivotaan sinulta.
Seksiseuraa
Mies, 45v, Helsinki
Ootko kyllästynyt feikkeihin? Tässä olisi kaveri joka on ihan oikeasti etsimässä seuraa, ja myös saapuu paikalle jos sovitaan treffit. Haluaisin löytää yli 45v TOP miehen jonka kanssa voisin harrastaa seksiä, ja mieluiten ihan säännöllisesti. Tärkeintä olisi että tykkäät panna, sekä että saisin myös ottaa suihin. Itse en välttämättä halua että mulle tehdään mitään, eli olen ihan tyytyväinen siihen että mua pannaan. Olen 175/70 ihan kivan näköinen siisti ja luotettava kaveri. Olisi hyvä jos olisit mua isompi. Mulla ei sitten ole paikkaa tarjota, eli sulla pitäisi sellainen löytyä.
MiaCD
Muu, 31v, Rovaniemi
Tällanen naisten vaatteisiin pukeutuva mies haluis salaista miesseuraa. Myös naiset ja parit tervetulleita. Laita viestiin email/kik niin jutellaan lisää.
btm poika
Mies, 19v, Lahti
hei mä 19 v poika 173/66 haluisin mua vanhempaa miestä,iso ja paksu kalu kiinnostaa
Cumfun
Mies, 39v, Joensuu
39v 168 68 14. Suuseksiseuraa vaille..minulla auto joten voidaan touhuta vaikka luonnossa. Ehdota ja laita yhteystiedot
Treenattavaa poikaa
Mies, 49v, Helsinki
Haussa on 20-30-vuotias liikunnallinen kundi, joka kaipaa elämäänsä ryhtiä ja komentajaa. Valvon sun juoksulenkkejä, laitan punnertamaan ja muokkaan susta itselleni mieluisan. Hommat hoidetaan meidän kahden välillä eli ihmisten ilmoilla toimitaan sopivan diskreetisti. En ole hakemassa varsinaisesti seksikaveria, mutta olet tietenkin tarvittaessa käytettävissä kaikkeen. Osaat käyttäytyä kunnioittavasti ja asemasi mukaisesti. Itse olen sportti 49-vuotias master stadista. Laita asiallista viestiä, mikäli olet kiinnostunut ja pystyt sitoutumaan. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi.
Etsintäkuulutus
Mies, 49v, Tampere
Dark, stocky handsome man speaking on the phone, in Elovainio on saturday, if you see this and are interested, please contact me. t. bearded man
kyltymätön
Mies, 50v, Tampere
Makaan mahallani kalliolla tai metsäisellä mättäällä ottamassa aurinkoa. tulet taakseni ja riisut housusi ja laskeudut jalkojeni päälle istumaan samalla vetäen minulta uikarit alemmaksi. Otat rasvapurkin mikä on vieressäni ja rasvaat kullisi. Painaudut päälleni työnnellen kullia pakaroitteni vaossa josta ohjaat sen sisälleni alkaen nauttimaan ja antamaan nautintoo minulle. Rakastelet rauhassa loppuun ja lähdet pois tyytyväisenä. Laita viestiä 50v miehelle ja nautitaan auringosta sekä toistemme tarpeista
Nuorta
Mies, 52v, Jyväskylä
Hakusassa 18- 20 vee halukas kyrvän imijä ja peppuun ottaja. Tyttöily plussaa