Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
SeksAndChill
Mies, 30v, Espoo
Hei, komea ja siisti 30v, 193cm, savuton mies etsin kumppania tänään 24.08. Jos haluat pidä hauskaa rennosti ja turvallisesti mutta et jaksat mennä baarin tai kluubin etsimässä seuraa niin olemme samassa tilanteessa. Olen terve, kohtelias mut kiimainen ja hauska mies. Ottaka yhteyttä, vain naiset. 25v+ Nähdän piian
Varttuneempi pari
Mies, 51v, Pyhäjärvi
Löytyykö varttuneempaa paria joka haluaa luotettavaa ystävää yhteisiin harrastuksiin. Täällä olis + 50 v asiallinen mies. Alueena voisi olla keski-suomi ja pohjois-pohjanmaa. Pääsen liikkumaan ihan miten asioista sovitaan. Yhteydenottoja odottelen.
Moicca
Mies, 52v, Pyhäjärvi
Moi, etsin aikuista rohkeaa naista syksyisiin harrastuksiin lähialueilta (Pyhäjärvi + ympäristön kunnat). Mielellään olet aktiivinen touhuaja niin harrastuksissa kuin muissakin tekemisissä. Ikä on numeroita ja asenne ratkaisee. Rohkeasti vaan viestiä liikkeelle...syksy saapuu..
Elli
Nainen, Joensuu
Pullokoista pitävälle. Mielellään kypsempi mies hakusessa. Ei varatuille! Joensuu
luotettava
Mies, 59v, Lieksa
hei olet kokeilunhaluinen asut lieksa+ymp.kaikki tapahtuu salaisesti luot.100% onnistuu luonnossa paikka on..ota yht pian...
kovaa
Mies, 60v, Lahti
Nyt olis jota kiinnostaa hakusessa varatulle hepulle. Ruskaretkelle lähtiää, iällä ei väliä. Asunto-Autolla tehtäis taivalta, voitais ruskailla missä vain.
Sinulle
Mies, 58v, Kajaani
Nainen jos haluat hyväilyä ja nautintoa nyt siihen mahdollisuus laita yhteystieto niin kerron lisää..
Fisting Jere
Mies, 57v, Pori
Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, miltä tuntuisi fistata naisen pillua. Olisi siis mielenkiintoista löytää nainen, jonka olisi halukas testaamaan ja kokeilemaan oman pillunsa elastisuutta. Voisimme ensin aloittaa dildoilla ja sormipelillä. Sitten, kun luottamusta ja elastisuutta olisi riittävästi, niin voisimme kokeilla sitä, kuinka elastinen pillusi todellisuudessa on. Toivoisin siis sinulta löytyvän kinkyä ajatusmaailmaa seksin suhteen. Olisi hienoa löytää nainen, joka voisi pidemmällä sitoumuksella tulla luokseni harjoittelemaan ja testaamaan omia rajojaan. Siksi ilmoituksellani ei ole ikärajoja eikä muitakaan rajoituksia. Kunhan annat pillusi elastisuuden testaamisen meidän yhteiseksi tavoitteeksi. Olen rehellinen, luotettava ja kiinnostunut erityisesti sinun nautinnostasi. Kun sinä nautit, niin se tuo nautinnon minulle. Sinä olet se tärkein. Laita vastaukseesi sähköpostisi osoite ja jatketaan tutustumista sen kautta.
Vainseksiä
Pari
Sattuisko sulla olemaan risteily 29.9. Illalla Turusta Tukholmaan Tallinksiljan laivalla? Ollaan menossa tuolle risteilylle ja kovasti toivoisi puoliso pääsevän katselemaan, kun vaimo saa kullia... ikäsi vois olla 30-50..laita viestillä Kik tai sähköposti.
Vaimolle nuorta?
Mies, 60v, Tre-Hki
Venäjän keisarinna Katariina II Suuri tykkäsi nuorista miehistä. Juteltiin vaimon kanssa ja luvattiin ehkä kokeilla. mä 60 178 82 16, hän 61 157 80 bruetti, pyöreä pylly. Löytyykö hoikkaa nuorta "luutnanttia" kolmanneksi sänkyleikkeihin? Laita sähköpostiosoite, esittely ja kuva mukaan. Tiedä vaikka saisit komennuksen.
seksiseuraa
Mies, 63v, kotka
täällä mies etsii sinua seksistä vailla oleva nainen,olen terve molemmista päistä 178/75/16kokoinen.etenkin pidän nuolemisesta kokosi ei ratkaise voit olla myös lihava ja iso minua koko kiihottais erityisellä tavalla. jos kiinnostaa niin vastaa puh,num. tai sp.os. kiitos
Micci
Mies, 36v, Ylivieska
Moi. Tarjolla rentouttavaa ja ihanaa hierontaa naisille. Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttä vaitiolotaitoinen mies. Pääsen liikkumaan autolla luoksesi. Ota rohkeasti yhteyttä :) (Oulun eteläpuoli. Ylivieska ja lähialueet.)
Lollipop
Mies, 55v, Helsinki
Haen mukavaa kypsää imemisestä aidosti pitävää naista satunnaisesti silloin tällöin tapahtuviin tapaamisiin. Olet ehdottomasti siisti ja terve sekä asiallinen ja seurallinen kiva ihminen. Mieluiten tupakoimaton sillä en itsekään polta enkä juo.
Isäntä alistaa
Mies, 50v, Jyväskylä
Etsi alistuvaa naista. Olen isäntä joka määrää ja käskee. Tarvittaessa olen myös kova ja ankara, joten sidotut rintasi, pillusi ja peppusi saavat piiskaa. Kaikki reiäthän ovat tietysti käytettävissä tyydyttääksesi minut ja tulen mihin milloinkin haluan. Kaikki tapahtuu asiallisesti ja luottamuksella. Myös sinun toiveita kuuntelen, niin saadaan molemminpuolinen tyydytys. Laita viestiä yhteystiedoilla.
Single40
Mies, 40v, Satakunta
Tänään seksiseuraa 40 v sinkkumiehelle satakunta tai järjellisen automatkan päästä.
Rellik
Mies, 44v, Raahe
Moi. Etsin ihan vaan salaista seksiseuraa naisista. Olen pitkässä suhteessa mutta seksi jäänyt pois(en tiedä miks?). Luottamus tärkeä. Nuoremmathan ne kiinnostaisi mutta iällä ei niin väliä ole
Tmm
Mies, 43v, Pohjoissavo
Halipula, läheisyydenkaipuu valtava. Kahvia, halia ja edetään kun ja jos sille tuntuu. Eikä oteta minkäänlaisia paineita mitä tehdään millon nähdään. Mennään sen mukaan mikä hyvälle tuntuu.
Leikki
Mies, 59v, VANTAA
Sitomisesta, alistamisesta yms. kiinnostunut nainen. Ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan asiasta. Omaatpa kokemusta asiasta tai et. Olen vapaa ja kokeilunhaluinen. Hieman kokemusta on asiasta on. Pk. Seudulta miuluusti.
Mikael
Mies, 41v, tampere
Hakusessa olisi vakkari seksikumppani ei täydellisestä naisesta ilman ikä ja näkö rajoitteita.Itse olen tavallinen,normin näköinen,kilojakin omistava duunari himoilla/haluilla ja testatusti terve,joten olisi mukava löytää nainen jonka kanssa voisi seksiä harrastaa ilman kumia.
Mieskarkki
Mies, 35v, Seinäjoki
Hei, +40v naisesta seuraa ;)