Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Kiimaiselle rouvalle
Mies, 43v, Turku
43v,kivakroppainen ja ihan ok mies hakee kypsempää naisseuraa Turku +/- 100km.Toivoisin että olet 50-60+v,halukas ja kiihkeä nainen.Vietetään kuumia hetkiä yhdessä luottamuksella.plussaa jos tykkäät sukista,sukkiksissa.
BeMyBabyCherryDoll
Mies, 43v, Helsinki
Eronnut, terve ja työssä käyvä äijä haluaa sut nuorempi +18v nainen seuraksi lakanoihin. Kiva jos olisit kiva niin silloin me jo pärjätään hyvin. Tuu mun luo ;-)
J
Mies, 27v, Joensuu
Hei! Etsin ikäistäni vanhempaa naisseuraa, jonka kanssa viettää kiihkeitä hetkiä. Ikäero kiihottaa minua suuresti. Olen mukava tutustumisen arvoinen mies. Strategiset mitat 186/74. Harrastan urheilua ja elämäni on kunnossa. Etsin siis kiihkeätä naista, joka jaksaa telmiä nuoren miehen kanssa...eikä haittaa vaikka ottaisit minut omaksi toyboiksi ;) Laita viestiisi email tai puh. numerosi niin otan yhteyttä
Jzz
Mies, 25v, Jyväskylä
25v kundi tulossa Jyväskylään. Hakusessa seuraa hotelliin, oon alistuva ja tykkään rajusta menosta. Kropalta hoikka ja kasvoista komea, ota yhteyttä! Jyväskylässä 23.9-25.9 välisen ajan
Etsijä
Mies, 36v, PORI
Moi Etsin ihmistä jonka kanssa halut osuisi yhteen...mahdotonta, mutta jos edes samoja ajatuksia herättäisi niin hienoa. Itse tykkään halailuista, suudelmista ja välillä erittäinkin kinkyistä jutuista. Olisi ihana löytää nainen joka samoilla ajatuksilla. Kun kemiat kohtaa niin ulkonäöllä ei ole merkitystä, eikä iällä. Jos tuntuu siltä että tykkäisit kokeilla millainen mies täällä on niin laita viestiä ja yhteystiedot niin otan yhteyttä. :)
BBW-fantasia
Mies, 43v, Salo
Hakusessa 30-70v isokokoista naista tai paria facestting-fantasian livetoteutukseen. Laitathan puh.numeron tai spostin vastaukseesi.
"Iso" mies
Mies, 56v, Helsinki
"Iso" mies hakee harrastekaveria kivasta naisesta. Olen kivannäköinen, reilu 180 pitkä, urheilullinen, hyvin toimeentuleva, fiksu ja positiivinen vapaa mues. Sinä: näyttävä naisellinen, todella uhkea noin ikäiseni nainen.
BBWNainen
Nainen, 55v, Kaarina
IsoPitkäNainen Hakee Pitkää Miehekästä siistiä asiallista fiksua Iso Miekkaista Aikuista Miestä, löytyykö? Laita viestiisi email tutustutaan
Työmies
Mies, 69v, Pääkaupunkiseutu
Vanhempi terve mies haluaa panna pariskunnan vaimoa. Olen hetero.
Heidi
Muu, 54v, Espoo
Olen aikuinen transnainen tai miten halutaankin. En ole "tyttöilijä" vaan elän elämääni naisena. Etsin seuraa joka voi olla kaikkea ystävästä leikkitoveriin tai vaikkapa bdsm-partneriin. Olen siisti, sivistynyt ja kohtelias ja odotan sinulta samaa.
Shwan
Mies, 28v, Vaasa
En osa sanoo mitön kuin olen rehelinen ja komea 😊
1 puuttuu
Pari, 34v, Uusimaa
Pariskunta M35, N34 etsii bi-naista kivaan ajanviettoon. Olemme aika avoimia seksin suhteen, joten kerro mitä kaipaat niin hiotaan kuvio kaikille hyväksi. Tapaamisiin.
Iloa
Mies, 37v, Helsinki
Sinä joka olet puutteessa niin ota rohkeasti yhteyttä niin keksitään helpotusta. Ei ikä ja kokorajotusta :)
Seksiorjaksi
Mies, 45v, Lappeenranta
Moikka täällä h. tajuinen 45v mies hakee niin pareja, naista kuin miestä eli olen bi ja miesten kuin naisten suhteen 100% alistuva. Haaveeni olisi päästä ns seksiorjaksi. Ulkonäöllä sekä iällä EI ole väliä kunhan olette terveitä ylä sekä alapäästä. Puh nr takaa vastauksen ja tietysti 100% luottamus pätee.
parille päivisin
Mies, 45v, Lahti
Haen seksiseuraa/ystävää parista Lahden alueelta päivisin tapahtuvaan tapailuun. Olen kestävä, aiempaa kokemusta omaava luotettava erittäin runsas tuotoksinen mies. Iltaisin olen kiinni lapsissa, joten päiväsaunat ja muut ehdotukset ovat tervetullutta. En tupakoi, Naisen ehdoilla mennään. Mielellään pidempiaikainen tuttavuus.
Gang bang minulle?
Nainen, 28v, Jyväskylä
Mennäänpäs suoraan asiaan: Olen pitkään haaveillut gangbangista usean miehen kanssa, mutta mahdollisuutta ei ole vielä tullut vastaan. Tykkään tosi rajustakin menosta, mutta ainakaan vielä feikki-raiskausta en ole suunnittelemassa. Miesmakuni on varsin monipuolinen, siitä ei tarvitse olla huolissaan että oletko/oletteko makuuni, mutta toivon että miesten keskinäiset kemiat toimisivat hyvin ja he olisivat mahdollisesti jo harrastaneetkin kimppaseksiä yhdessä. Sanoisin että vähimmäisvaatimus miesten määrästä olisi kaksi, mutta mielellään kolme tai neljä? Myös suuremmat kokoonpanot kiinnostavat. Hurjimmissa fantasioissani haaveilen että miehet laukeaisivat pilluuni tai peppuuni, mutta tämä on terveysriski ja asiasta pitää tietysti keskustella ennen kuin mitään meinaisi edes tapahtua. Tämän vuoksi odotan teiltä terveyttä, samoin kuin te voitte odottaa minulta. Olen suurikokoinen nainen, mutta omasta mielestäni välillä jopa aika seksikäs. Laittakaa viestiä, jos tuntuu siltä että voisitte toteuttaa fantasiani kanssani.
leikkikaveria
Mies, 44v, Orimattila
Vakituista leikkikaveria olisin vailla, jolla pilkettä silmäkulmassa. Hiljattain eronneena en etsi mitään vakavaa ja en myöskään halua sitoutua toistaiseksi. Ei ikä tai muitakaan rajoituksia. Muuta en toivo kuin olisit olemassa ja ei muita leikkikavereita.
Suomimies44
Mies, 44v, Helsinki
Hei. Etsin sinua +30 ei varattu nainen kiireettömän nautiskelun ja läheisyyden merkeissä . Olen pyöreähkö 44v. siisti Suomalainen sinkkumies Helsingistä ja tykkään tehdä sinulle nainen hyvää ja pitää hyvänä . Toiv haluat tehdä myös sitten minulle ;) Otahan yhteyttä rohkeasti niin jutellaan lisää .
Sienimetsään
Mies, 54v, Helsinki
Moikka, Olisiko sinulla tietoo ja tuntemusta sienistä, olen autoileva 55 176 90 mukava terve ukkomies ja luonossa viihtyvä. Voisi sitä vähän muutakin kahvitauolla tehdä.
läheisyyttä...
Mies, Tampere
Täällä terve 65+ eläkkeellä oleva mies vailla lämpöä ja hellyyttä... oletko n. 50-70 v nainen samassa tilanteessa.. Tehdään syksystä "lämmin" yhteisillä ehdoilla ja luottamuksella, olen viriili hyvin varustettu mies.