Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Hki bi m
Mies, 48v, Helsinki
Btm kundia ? Siistiä, ok kroppaista alle 35v kundia tapaamiseen jossa saat kullia peppuusi? Sinun ei tarvitse välttämättä muuta kuin nauttia...Monenmoinen setti kiinnostaa joten kerro ihmeessä myös sinä halusi. Paikka löytyy Hki keskustan tuntumasta. Myös yöpyminen mahdollista jos tarve ja olet esim. kauempaa. Sinua etsiskelee 184 84 48v bi top , erittäin katseenkestävä, en karvainen..... Et pety! Luottamus taattu. Jos kiinnostaa niin vastaile ja kerro mielihauluistasi ja haluistasi tapaamisessa niin toteutaan ne. Ei merkitystä oletko kokematon vai kokenut. Myös ekaa kertaa asialla olevat korkattavat kundit kiinnostavat.....
Puute
Mies, 50v, 02
Kevätkiimassa oleva mies antaa piristysruiskeen ...rohkeat naiset xl-xxl laittakaa viestiä numero mukaan
JussiPussi
Mies, 57v, Vantaa
Löytyykö mukavalle miehelle erittäin rintavaa naisseuraa pk-seudulta +50km..... Itse olen kivan näköinen, hyvin toimeentuleva, lapseton sinkku. Urheilullinen ja huumorintajuinen, hyvin varustettukin.
Kevätfiilis
Pari, Kokkola
Huomiseksi 23.3 isokaluinen,siisti,30-50 v herrasmies tyydyttämään seksikästä emäntää. Löytyykö? Kuva vaaditaan ennen tapaamista. Liitä sähköpostiosoite.
KyltymätönKolli
Mies, 34v, Pori
34v porilainen mies etsii porista ja satakunnan alueelta isoa tai vanhempaa naista vakituiseks seksiseuraks. Toivottsvasti oidät nuolennasta sillä itse rakastan sitä ;)
Lasse
Mies, 25v, PKS ja lähialueet
Moikka Löytyiskö täältä sseuraa mukavalla, kokeilunhaluiselle ja vähän ujolle 25v jätkälle. Mulla vaaleat aika lyhyet hiukset. Mitoiltani oon noin 180cm/70kg. Voit olla nuorempi tai vanhempi nainen. Laita email mukaan.
M30
Mies, 30v, Kokkola
Seksiseuraa kivasta naisesta ok näköiselle 185cm miehelle.
Ajomies
Mies, 46v, Kainuu
Seikkailu seuraa harrastuksiin ja seksiin sillon tällön naisesta,ikä haarukka 35-55 ja olen varattu joten sun status voi olla mikä vaan !
kumiorja
Mies, 66v
On kunnon varusteet sekä bondage orja . Isäntä puuttuu .
aikuisopiskelija75
Mies, 43v, Kittilä
Komeaksikin kehuttu (uskoako nyt tuota) aikuisopiskelija ja väitöskirjan parissa marinoitunut mies etsii aikuista seuraa. Kittilästä etelän suuntaan, ja vähän koilliseenkin Lappiin vaikka. Estotonta seksiä toivoisin ja vailla mitään suhdeajatuksia. Etäsuhteet eivät kyllä toimisikaan, tiedän sen jo kokemuksesta. Mitat 174 ja 73, ja urheilua harrastan monipuolisesti. Kuvia en nettiin laittele, en enää tällä iällä. Sinusta haluaisin nähdä vaikka jotain kuvaa, mutta vain siis yksityisesti. Saat paluupostina minun kuvani, jos siis kiinnostaa. Tämä ilmoitukseni on täällä ainakin niin kauan kunnes sinä vastaat, kuka sitten oletkin :) Kunhan olet itsekin melko varttunut.
Ulkomaalaista
Mies, 42v, Turku
Etsin seikkailuseuraksi ulkomaalaista naista. En etsi pidrmpiaikausta seuraa. Olen 185/87 suomalainen mies. Vastaa pian!
Anonyymisti
Mies, 45v
Hei, olen pitkä, hoikka, terve mies. Tulen luoksesi silmät sidottuna ja saat myös sitoa minut seikkailun merkeissä. En siis näe sinua ja jäämme anonyymeiksi. Voin myös antaa korkeatasoista hierontaa silmät peitettynä. Liikun Jyväskylän-Tampereen-Turun välillä. Muista laittaa yhteystietosi esim. mailiosoite.
Himot
Mies, 40v, Kemi
Lauantaina ois tämä 40v terve ja fiksu mies Kemissä.. seuraa kaipailisin naisesta tai pariskunnasta..paikka löytyy.
Ladylle rengiksi
Mies, 43v, 014
Hei.minä kiltti mukava palveluhaluinen mies haen rengin,palvelijan paikkaa,määrätietoisen hallitsevan ladyn luota.voit olla ratsu,tallin pitäjä tai ratsulady,joka tarvitsee orjaa eri työsuorituksiin.sujuu myös sisäkön työt.ja tietysti myös ratsutallilla vaki rengin hommat.ota rohkeasti yhteyttä numeron kera.
imisitkö 22/6 nainen
Mies, 46v, Helsinki
Nuoret naiset ja kaverukset.nais parit yms ota yhteys jos rakastat imemistä.tervettä munaa tarjolla.se kasvaa isoksi suussasi.tuu kokeileen.voidaan myös kokeilla sisään.ei miehet eikä maksulliset.useesti kun joku nyt ottais tääl yhteyttä.kukaan ei vastaa mihinkään.oon normi ja hyvännäköine.urheileva mies jolla tekee koko aika mieli.tyydytän sut.otat vaan ekana yhteyttä numerollasi nyt rohkeesti.ni voidaan tavata
Siemen sisääsi
Mies, 48v, Helsinki
Haluaisin auttaa lapsen alkuunlaittamisessa. Kahdestakin syystä: ensinnäkin nautin ja tuotan suunnatonta nautintoa rakastellessa ja toiseksi seksi on paljaalla parempaa ja siemen kuuluu rakastelun lopussa laskea ihan pillun pohjalle. Olisiko sinulla muutakin käyttöä seksin lisäksi siemenilleni. Kuvaani en lähetä... vaan voisimme tehdä treffit jossa kasvokkain keskusteltaisiin lisää...
M50 09a
Mies, 50v, Keski-Uusimaa
Etsin luotettavaa seuraa pit.aikaiseen yhteiseen nautintoo L/XXL povekas nainen. T: nuorekas,vapaa kiva näk mies 50v
Paineenpoistoa
Mies, 60v, Seinäjoki
Moi! Haen yli +18v aina 75v asti, Mukavaa luotettavaa Naista,Miksei mukava parikin voisi tulla kysymykseen,eli 2m/1n ei ikä ja koko vaatimuksia,Olen hetero ei miesten välisiä.Olen ihan ok,mukava luotettava 100% siisti jne.Ottakaa yht,laittakaa yht,tiedot mukaan,Odottelemisiin.
Jep
Mies, 28v, Kuopio
Moikka olen 185/85 kokonen mies normaali kroppa haluaisin panoseuraa 19-35v naisilta kroppaa toivon että keskikoko tai hoikka tykkään kokeilla kaiken tyylistä seksiä pimpin nuoleminenkin on välillä kivaa varsinkin jos naisen saa sillä tulemaan. Kysy rohkeasti purematta ei niellä
Bitoy
Mies, 40v, Oulu
Suht hyväkroppainen, fiksu ja siisti bi-utelias mies parille... Salainen haave harrastaa seksiä miehen kanssa naisen katsellessa, vielä kokematta.