Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Viriili,leikkisäMies
Mies, 66v, Hauho
Tuhmalle isännälle tottelevainen narttu leikkikaveriksi. Olen luotettava,huomioonottava en väkivaltainen
Nainen piiskaatko
Mies, 60v, Pirkanmaa
Hei mukava nainen! Haaveiletko antaa piiskaa miehelle tai muutenkin alistaa,sinua etsii nuorekas,terve raitis hieman ujo ,luotettava herrasmies,,Laita minut kuriin! Odotan kutsua!
Laastaria
Mies, 39v, Kemi
Kokeillaampas löytyykö täältä laastarisuhdetta tuoreelle sinkkumiehelle. Laita email viestiin niin kirjoitellaan...
Puumametsällä
Mies, 20v, Hyvinkää
Puumaa hakusessa isokaluselle ja innokkaalle nuorelle miehelle
M31
Mies, 31v, Vaasa
Moi! Olen 31v 182cm 82kg,ihan hyvä näköinen oon kuullut. Ja nyt tilanne oo näin, mä rakastan nuola pillua ja pyllyä. Oon varattu mut en saa nuola tarpeeksi... Että jos joku halua auta mua laitta viesti, yritämme löytyä sopiva aika molemmille! Ikä ei haita, vanhempi oo vaa iso plussa :)
30-40v, Turku
Mies, 50v, Turku
Hei! Etsitään 30-40v naisen seuraa, kaikkeen kivaan. :) Olen 50v Turku mies, rock-henkinen, huumorintajuinen, rento, avoin, älykäs. Olen terve, hyväkuntoinen, savuton. Vastaathan s-posti osoite tai Kik kera.
Juu
Mies, 38v, Kuopio
Etsin seksi seuraa
innokas
Mies, 68v, pohjois-karjala
Etsin naista pitenpiaikaiseen sexsisuhteeseen.Olen reipas toiminnalinen ja reilu kaveri. sovitaan yhteiset pelisäännöt.
Varatut
Mies, 52v, Seinäjoki
Varattu komea mies 52-v hakee seuraa varatusta naisesta yhteiseen seikkailuun Etelä-Pohjanmaan alueelta!!
Paljon nautintoja
Mies, 50v, JÄRVENPÄÄ
Halukasta,himokasta Naista seksiseuraksi silloin tällöin.Tavataan aina kun haluttaa,on aikaa nautiskella kunnolla.Pidän monipuolisesta seksistä.Halujen mukaan,suoraan asiaan,esileikkejä.Hyväilyjä,suudelmia,hierontaa,molemminpuolista suuseksiä ja paneskellaan monta kertaa putkeen eriasennoissa.Lempiasentoja takaapäin,ratsastus.Otan naisen halut,tarpeet huomioon.Olen mukava,luotettava,turvallinen,nuorekas 50v176/75 vapaa,yksin asuva mies.Voit laittaa viestiä koska tahansa,jos seuraa haluat.
Vauvahaaveet
Nainen, 39v, Uusimaa
Aikuinen nainen etsii sperman lahjoittajaa. Molemmista päistä terve ja hyvin omilla toimeentuleva. Vain lapsi puuttuu. Oletko halukas joko kumppanuusvanhemmuuteen tai siemenen lahjoitukseen.
Veitikka
Mies, 50v, Tre
Moi sinä uhkean, pyöreä aikuinen nainen. Haluaisitko että annan sulle kokovartalohieronnan ja sitten vaikka jotain muutakin.
Varattua varatulle
Mies, Kuopio
Varattu mies etsii varattua narttua salaisiin kohtaamisiin. Mitä pervompi, sen parempi. Olen pitkähkö, hyvinvarusteltu ja terve.
Kostean_etsijä
Mies, 56v, Tampere
Moro, Tampereelta nääs. Etsin naista, joka haluaisi kunnon panon. Tai kaksi. En etsi päiväkahviseuraa vaan naimista. Olen 180/100 ja paksu sieltä mistä pitääkin. Täysjärkinen. Pidän suuseksin antamisesta eli suomeksi pillun nuolemisesta. Kiinnostuitko?
MaailmanNapa
Nainen, 40v
Aisuri, n.30-50v! Ilmoita itsestäsi, sun maailmasi napa odottaa täällä merkkiä. Olen sun palvottava, kurvikas, uhkea, älykäs, ilkikurinen ja idearikas hot wife.
Veikko
Mies, 50v, Lahti
Etsin seksiseuraksi todella rintavaa naista! Olen ok mies! Pian yhteyttä, voit olla myös varattu! Odotan innolla! Hyvä työkalu!
Varattujen kesken
Mies, 50v, Uusimaa
Varatulle miehelle varattua yli 55v Naista. Laita S-postisi mukaan.
Paksulla paras
Mies, 50v, Uusimaa
Nainen tunnusta että olet kyrvän puutteessa ja pahasti. Tässä OK mies joka antaa kunnon kyydit vain tänään. S-posti mukaan vastaukseen.
Onneton
Mies, 50v, Salo
Heippa olen 50v mies siisti hyvin säilynyt mutta elän seksittömässä suhteessa ja nyt ois hakusessa fiksu nainen seuraksi aluksi vaikka ihan vaan juttuseuraksi ja myöhemmin vaikka mihin jos kemiat kohtaa. Ota rohkeasti yhteyttä.
Tiikeri54
Mies, 54v, Pöytyä
Olen 54.v mies ja olen terve molemmista päistä kaipaan kiihkeää seuraa samanhenkisistä naisista varustukseni on aika hyvä , olen Pöytyän seudulta vastauksiin toivon sinulta joko meilin tai puh. nro odotan kiihkeää tapaamista.