Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Bi-naista etsitään
Mies, 57v
Ihan normi ja asiallinen turkulainen bi-mies haluaisi tutustua samanoloiseen turkulaiseen n40-50v bi-naiseen. Tää ei nyt ole mikään sexitreffijuttu :) Vastaukseen sposti ja/tai kik-tunnus. Jatketaan sitten juttua.
Mister x
Mies, Tampere
Jo varttuneempi fiksu mies, joka ei karta huumoriakaan, etsiin vastavaa seuraa naisesta. Jutskailua ja ehkä muutakin yhteistä fiilinkien mukaan, kumpikin omana itsenään avoimin mielin. Olen eronnut, savuton, keskikokoinen kroppa eikä alkokaan ole ollut ongelma tänne kuudenkympin tietämille päästessä.. . Jos kiinnostaa, yhteystiedot voi toki lähettää...
ootan.
Mies, 50v
jos olet sinä ota yhteyttä. jolla on todella rehevä ja iso peppu. ja muutenkin runsaat muodot yhdessä eteen päin treffeille..
Jarse
Mies, 53v, Helsinki
Hei sinä nainen 60+ joka etsit seuraa avoimin mielin. Kahville, kävelylle, juttuseuraksi, apua arjen askareihin tai... Ihan kaikkeen. Ota rohkeasti yhteyttä!
Vieläkö on toivoa?
Mies, 51v
Hei! vielä koetan etsiä itselleni sitä kumppania loppuelämäksi. En nyt mitään suuria vaatimuksia laita, oletpa sitten lapista taikka etelästä. Olen tavallinen, koronan takia työtön 197/130 mies. En ole maailman hurjin mies sängyssä, mutta oikean ihmisen kanssa parempi :) En osaa laittaa ikärajaa, koska ikä ei ole tae mihinkään. Sp/ numero mukaan.
Meme
Nainen, 21v
Moi 21v Thai likka huhuilee asiallista miestä
NÄTTI TUMMA NAINEN
Nainen, Porvoo
167, Ruskeat silmät,hyvin tummahiuksinen pitkät,povekas,nätti 50+ sinkku nainen.naisellinen sekä muodokas.Kaipaan miestä seurusteluun,suhteeseen kanssani.Itse lapseton,on työ,kivaa aktiviteettia,ystäviä,viihdyn kotona iltaa viettäen.Savuton,eikä ongelmaa alkon kanssa.Sinä mies 43-56v.fiksu katseenkestävä,mukava luonteinen,asut area Uusimaa,05 tai lähellä. .saatat olla etsimäni.Uuteen vuoteen iloa uutta.Vastaukseen yhteystietoja toivon,numero tai email.
Kalevi
Mies, 50v, Lahti
Terve! Olen siisti +50v mies nuorekas ja kiltti! Etsin rintavaa naista 30-55v seuraksi! Vastaile et pety!
MAURI
Mies, 50v, Lahti
Löytyykö 18-55v naista seuraksi?Myös raskaana olevat...ota pian yht....t.Ok mies...
Yksin..
Mies, 63v, Hamina
Yksin asun,63v,180/93,ei osakkeita,ei perämettää.Mut silti, olisko vanhempaa tuhtia naista seuraa vailla.
Ukm
Mies, 60v, Siilinjärvi
Olisko siilinjärvellä salaista seuraa 45v - 60v naisesta
Tutustuminen minun.
Mies, 61v, Turku
Heippa vaan nyt etsin lähennä Naista Turun sedulta kenen kanssa siitä voisi tutustua lähemmin vaikkapa Skypen tai sitten Facebookin kautta toivottavasti olet vapaa hellä mukava työssäkäyvä Nainen.Pidäthän hauskoista koti-illoista mukavan työnpäivän jälkeen ja toivon että et tupakoi etkä ota niin paljon siitä alkoa. Ja tunnen itseiääni yksinäiseksi mukavan työnpäivän jälkeen.Etsin ihan tositarkoituksella seuraa.Olen ihan mukava vapaa terve siisti puhelias raikas avoin hellä lämmin nuorekas huumorintajuinen työssäkäyvä 61v-Miehekäs mies Turusta ja olen 175cm pitkä en tupakoi enkä ota niin paljon siitä alkoholia minulla on tervet elämän tavat sekä hauskat harrastuksia.Mutta sinä vaan puutut minun elämästä ja tuoa soffakin on ihan tyhjä minä kunniotan jos sä vaan otat yhteyttä minun sitten.Vastatka arvon naiset.!!!!!!????......
jyrki
Mies, 54v, lappi/ oulu
sinä xxl nainen tykkäät matkailusta ulkoilusta kivasta seurasta yhessä olosta vaikka sohovalla kainalossa.
Unikaveria;)
Mies, 37v, Riihimäki
Moikka Haussa mukavalle sinkkumiehelle seuraa niin yleiseen hengailuun, koti-iltojen viettoon, telkkarin ja leffojen katseluun, ruuanlaittoon, pelailuun, rentoutumiseen. Mitä nyt sitten keksiikään. Myös unikaveri haussa, eikä haittaa vaikka lipsahtaisi seksin puolellekin, kyllähän sinkku sitäkin kaipaa. Hellyys ja läheisyyshän on parhaita asioita mitä kokea toisen kanssa. Täältä löytyisi turvallinen kainalo ja paljon hellyyttä jaettavaksi. Jos sinäkin olet seuraa vailla, niin laita viestiä ja tutustutaan.
Kevät aurinko.
Mies, 31v, Tampere
Hei! Täällä olisi tämmöinen kiltti ja mukava mies vailla ehkä juuri sinua. Olisi mukava viettää aikaa toisen kanssa ja katsoa mihin se johtaa, tuleeko meistä kavereita, ystäviä vaiko enemmän. Kohta alkaa kevät aurinko lämmittää ja olis mukava vaikka lähteä kävelylle ja istahtaa ehkä esim puistoon viini lasilliselle kuuntelemaan kevään ääniä :) Kohta saa kesä autonkin kaivaa ulos kolostaan. Vanhemmat autot ja Amerikan raudat <3 Ikä on vain pari numeroa eli aivan muut asiat määrittää mitä me ollaan :) Yhteydenottoasi odotellen 😊
Taina
Nainen, 74v, keski Suomessa
Kaveri-ystäväpulaa potee vanhempi nainen.Löytyisikö täältä tälläiselle hyvin pyöreälle tytölle miesseuraa?Vapaata ja miel. savutöntä?!
vaaaleapunainen
Nainen, 50v, Vantaa
Hävinnyt Suomesta romanttisia luotettavia sinkkumiehiä?? Haussa seurustelukumppania loppuelämälle. Alueet Hki, Espoo ja Vantaa
Mukavanpaa yhdessä
Mies, 61v, Turku
Hejssan!!! Hei vaan on kiva työ mukava asunto hauskat harrastukset sekä ystäviä mutta sä mukava vapaa hellä työssäkäyvä Nainen Turuseudulta puutut minun elämästä vaikka elämänkumppaniksi kanssani ja etsin ihan tositarkoituksella naisseuraa toivoittavasti et sitten tupakoi etkä ota niin paljon siitä alkoholia pidäthän tanssista .En myöskin tupakoi ja ei alkoholia .Ole ihan mukava vapaa hellä terve siisti puhelias avoin raikas hellä lämmin nuorekas huumorintajuinen työsskäyvä 61v-Herrasmies Turusta ja tuo soffakin on ihan tyhjä ja minulla on ihan terve elämän tavat sekä mukavat harrastuksia käykö läheisyyttä sitten .Kun vastaat minun ilmoituksen niin laitathan mukan sitten sähköpostiosoittesi sekä puhelinnumerosi.Vastaatka arvon naiset!!!!????::
Naista luokseni
Mies, 69v, Tampere
Olen eläkkeellä oleva sanoisinko melko varakas pitkään työelämässä vaikuttanut ent. yli-insinööri. Jäin 3 vuotta sitten yksin asumaan juuri valmistuneeseen isohkoon riviasuntoon Lintuhytin alueella etelä-hervannassa. Etsin pysyvää naissuhdetta. Täällä olis tilaa molemmille ja loppuisi tämä ikävä yksinäisyys. Olen jo oppinut puhumaan itsekseni mutta miel. toiselle...
Aurinko
Nainen, 53v
Suomalainen,isänmaallinen nainen. Luonto ja eläimet lähellä sydäntä. Etsin saman arvomaailman omaavaa hauskaa,reipasta ja vapaata ihmistä menemiseen ja tekemiseen.