Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
tuhkis
Mies, Pirkanmaa
Mihnä oot tupakoiva nainen ketjupolttaja mies oottaa sinua
Edetään Hitaasti
Mies, 45v, Kemi
Rauhallinen, normaalivartaloinen mies etsii sinua 30-40 vuotias nainen. Sinä nainen joka pidät itseäsi vanhemmista, ota yhteyttä. Etsin yhtä vakituista kumppania yhdessäoloon, saunaseuraksi ja kainaloon halailemaan. Tykkääthän puhua ja pussata, olet seksin suhteen aktiivinen. Yhden kumppanin nainen. Joka kemioiden kohdatessa on valmis syvempäänkin suhteeseen. Olen 45 vuotias, tupakoimaton, alkoton, kaikin puolin normaali herrasmies.
VIVEKA
Nainen, 49v, Porvoo
Minä hyvin tummat hiukset silmät,uhkea povinen,viehättävä hoidettu nainen.Elän menevää elämää johon kuuluu toisinaan kiireinen työ,oma vapaa-aika,ystävät.Olen lapseton.Kaipaisin kuitenkin omaa miestä jolle aikaa huomiota kyllä riittäisi.Etsin Sinua vapaa miellyttävän siistin ulkomuodon omaava mies.Ikäsi 45-54v Uusimaa,itä-uusimaa,kymenlaakso.Tasokkuus iso plus.Olen savuton,alko kohtuudella,tanssiva.Jos vastaat toivon puhelinnumeroa mukaan näin helppoa vastata.tv.VIVEKA
Yksinsydän
Mies, 44v, Vehmersalmi
Mies elämänkumppania vailla tuuliin ja auringon paisteisiin missä olet sydämmeni puolikas tahtoo rakastaa
kisuli65
Nainen, 53v, kirkkonummi
etsin komeahkoa itseäni nuorempaa halikaveria koti-iltoihin,mökkeilyyn ym yhdessä-oloon..minulla kissoja ja koira...uusimaa alueelta! olen mukava,sosiaalinen,iloinen,intohimoinen,rehellinen ja uskollinen,muodokas leidi...Asiallisia vastauksia nyt tulemaan!!!
Kauniinpi kaksistaan
Mies, 50v, Kokosuomi
Hei missä olet sinä juuri sinä 2xl-4xl nainen tosimielellä liikeellä oleva.. täälä sinua vartoo mukava huumorintajuinen mies. Laita vastaukseesi sp osoiteesi tai puhelin numero...
Adultm51
Mies, 52v, Salo
Hei sinä ihana, ehkä povekas/muodokas ja peilin ääressäkin viihtyvä Nainen ikääsi (18-70v) tai kokoosi katsomatta..sinusta seuraa pikkuhiljaa tutustuen haluaisi ikäisekseen nuorekas ja liikunnalliset elämäntavat omaava, fyysisesti hyväkuntoinen ja ryhdikäs, siisti, puhdas ja itsestään huolehtiva, vireä ja seksuaalisesti viriili, mukava ja luotettava, puhuva ja pussaavakin, savuton ja alkon kanssa sinut oleva, ihan tutustumisen arvoinen sinkkumies täältä Salon seudulta:-) Sinä toki voit olla kauempaakin..sillä kulkemaan kyllä pääsen. Löytäisimmekö näin toisemme..? Otahan ennakkoluulottomasti yhteyttä..mieluusti yhteystiedon kera!
kuuhullu
Mies, 49v, sievi
hakusessa juttuseuraa, harrastuksiin. ym mukavaan mitä keksimme.olen suhteessa vaikkei se siltä vaikuta.laitappa viestiä niin jutskataan ja suunnitellaan.viesteissä sit enempi,sähkäri tai puh numero mukaan.
pistolero1
Mies, Oulu
Tervehdys kaikille aikuisille naisille. Nyt olisi kumminkin haussa mieluimmin Suomessa asuva (Oulussa) Aasialainen (Thai) nainen. Kanssani asumaan tasavertaiseksi rakkaaksi ystäväksi. Ikäsi voisi olla 40-60 vuotta, rauhallinen vailla ulkoisia velvollisuuksia.
ystävää
Mies, 60v, Seinäjoki
Olen nuorekas 60v, vapaa, luotettava, sporttinen, huumorintajuinen ja yksin asuva mies Seinäjoelta. Nainen hoikka/sopusuhtainen, sinustako loppu elämän luotettava ystävä?
Liian lihava perhose
Nainen, 47v, VANTAA
Tuhti 4xl- kokoinen nainen vailla hauskaa,huumorintajuisen ,sosiaalisen ja suvaitsevaisen miehen seuraa vapaa-ajalle..
sage
Mies, 51v, Helsinki
Sivistynyt, taiteellinen, huumorintajuinen, rento mies etsii venäläistä naista ystävyyteen, ehkä lisää jos kemiat kohtaa. Etsin kumppania galleriaan, museoon, keikkaan, ravintolaan, lisää. Arvostan keskustelua, huumoria, avoimuutta. Jos on tärkeä sinulle, olen hyväkuntoinen, terve, 181/90. Tutustutaan, tavataan. :)
Tunteidentulkki
Mies, 38v, Oulu
Hei, etsin suomalaista naista ystäväksi tai seikkailuseuraksi. Toivoisin, että asustat lähellä keskustaa tai kaukovainion suunnalla. Minulla on usein aamuisin vapaata aikaa ja olen yrittänyt keksiä tekemistä näihin tyhjiin hetkiin. Toki voisin viettää aikaani katsomalla vaikka telkkaria, mutta en koe sen olevan kovinkaan kehittävää. Itse koen olevani normaali suomalainen mies. Olen korkeasti koulutettu ja harrastan aktiivisesti liikuntaa. Olen kohtuu sivistynyt ja kanssani on helppoa keskustella aiheesta, kuin aiheesta. Pidän myös eläimistä. Mikäli koet, että seura kelpaisi juuri sinulle, niin laita toki viestiä tulemaan. Terveisin hän
Topi
Mies, 50v, Lahti
Löytyykö rintavaa naista 40 -60v tositark.?..ok mies ..ota yht numeron kera!Jo tänään
Löydänkö sinut
Mies, 45v, kuopio
Moi! Etsin sinua 50-60v. Naista, leveä peräsin ja pulleat purjeet kaveriksi. Olen 45v. Mies Kuopiosta 017 alue, huumori mies, 186/86 ruskeat hiukset/parta.
mask
Mies, 39v, Sodankylä
vanhempi nainen. sinua etsin. 184cm 83kg ihan kommee tapaus. kaipaus sydämmessä
Yhessäkö
Mies, 50v, Rovaniemi
Täällä pussamisesta tykkäävä hellyydestä mukavasta yhessä olosta tykkäävä mies. Kaipaa vierelleen mukavaa iloista pussavaa naista vakituiseen parisuhteeseen 46-56v naista.
Elämäni73
Nainen, ROVANIEMI
Hei pieni hellä muodokas muhkea nainen etsii sinua nuori 32-42 vuotias mies.sinä mies joka pidät itseäsi vanhemmista ota yhteyttä.haen vakituista elämänkumppani.tykkääthän ottaa kainaloon suudella ja aktiivinen seksin suhteen.yhden miehen nainen.olen 40+.pelkkä seksin hakijat älkää vaivautuko.
Intohimoa
Mies, 46v, Helsinki
Fiksu, kiltti, hellä, tunteellinen mies kaipaa naista jota pitää hyvänä säännöllisesti :) Asun pienen matkan päässä, mutta nopeasti hurautan autolla paikalle vaikka useamman kerran viikossa. Olen 175/75. Tykkään pitää naista hyvänä ja huolehtia hänen tarpeistaan... ;)
kevät2019
Nainen
mukava turvallinen vanhempi poliisi mies hakusessa