Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Syyskuu
Nainen, 40v, Äänekoski
Hakusessa monipuolisesti tanssia taitava 50+ mies, tanssahtelemaan varatun rouvas henkilön kera. Olethan puhelias ja huumorintajuinenkin.
Juha
Mies, 37v, Keski-Pohjanmaa
37-vuotias mies keskipohjanmaalta etsii seuraa naisesta, 20-45v. Ystävää/kaveria/tositarkoituksella...
Humppa
Pari, 40v, Saarijärvi
Mukava, hyvän tanssitaidon omaava herrasmies tanssikaveriksi parin rouvalle.
Leijona48
Nainen, 48v, Lahti
Heips sinä omillaantoimeen tuleva miehinen mies olet rehellisesti liikkeellä oleva tanssi taitoinen ja Lahden lähellä.täällä sinua odottaa tiiviiseen suhteeseen iloinen työssä käyvä nainen joka nauttii elämästä, teethän sinäkin näin ja olet elämän iloinen..viestiä niin tutustutaan
kunndi38
Mies, 38v, kuopio
moikka.haen tosi ystävää seksi seuraa mielellään top kundia isolla kalulla varustettua 18-45v paikka on
BTL
Mies, 57v
Hei, etsin naista jonka kanssa silloin tällöin olla yhdessä. Kaipaan läheisyyttä, halauksia, keskusteluja, suukkoja, ei välttämättä seksiä. Olen hyvässä fyysisessä kunnossa oleva ei lihava työssäkäyvä 186 cm pitkä siisti mies. Ikäsi ei niin väliä, sanotaan nyt vaikka 35-65.
Läheisyyt,haleja....
Mies, 52v, Pirkanmaa
Hei vaan! Nainen, jäätkö liian usein yksin. Vaille huomiota, hyvyyttä, hellyyttä, välittämistä. Jos haluat viettää tuokion kainalossa, tai vaikka maaten(vaatteissa) ihan hiljaa tai jutellen, tulen luoksesi. Olen hoikka 55 v avarakatseinen, siisti,terve mies. Vapaa ja rehellinen.Haluan olla kanssasi valitsemallasi tavalla, niin että tunnet olosi hyväksi ja turvalliseksi. Et olisi enää yksin. Olen autoileva ja raitis, joten voin ajella pitempääkin matkaa ja aikaa järjestyy sopimuksen mukaan. Kerroin mieluusti lisää, kun laitat yhteystietosi viestiin
jupe
Mies, 50v, Kuopio
Hei,olen 50v.nuorekas,kiva,kiltti,fiksu,keskustelutaitoinen,huumorintajuinen,siisti,hyväkäytöksinen ja empaattinen mies Savosta.Etsin seuraa 25-59v.naisesta,aluksi vaikka ystäväksi,parisuhdekin mahdollinen.Voit olla mistä vaan,vapaa,tai varattu.
RvaXXL
Nainen, 56v, Naantali
Löytyykö täältä matkaseuraa Gdanskiin nyt sunnuntaina 23.9. Omakustantaisesti. Ole yli 4kymppinen, puhe taidon omaava, hyvästä ruuasta pitävä, mutta Alkon käyttö kohtuudella. Löytyykö?
Tuuliajolla
Mies, 63v, Turku
Olen yksin elelevä, hetken jo eläkkeellä olemiseen tottunut pitkähkö mies jonka paras ystävä (nainen) kuoli jokunen viikko sitten. Nyt kaipaisin uutta parasta ystävää jonka kanssa kenties elämään löytyisi taas sisältöä. En siis etsi seksiseuraa vaan kaveria jonka kanssa käydä vaikka leffassa, kävelyllä, shoppailla jos ei muuta keksitä, olla yhteyksissä päivittäin vaikka pelkästään tekstailemalla, soittelemalla, kuten tehtiin tämän ex ystävänkin kanssa jatkuvasti. Toivon asiallisia vastauksia.
deni joutsa-hartola
Muu, 48v
eurooppalainen ok näkö,48v mies terve mukava luotettava etsi joutsassa naista tai paria
mies
Mies, 57v, imatra
Hei! 57 vuotias ja 177 cm mies etsii eroottista naista illanviettoon. Syödään, keskustellaa,käydään vaikka kuntosalilla tai lenkillä. En etsi vakavaa seuraa vaan hauskaa yhdessäoloa. Olen nyt kylpylässä..tuletko uimaan? Jukka
Paavo
Mies, 46v, Eteläkarjala
Moi järki mies hakee naista rinnalle kaikkeen!!
Sitä oikeaa vailla
Mies, 24v, Pornainen
Kuten otsikostakin käy ilmi ni olen täältä etsimässä sitä oikeaa, mutta myös sellainen fwb juttu sopisi hyvin hellyyttä ja yhdessäoloa pääasiassa kumminkkin
JJ87
Mies, 31v, satakunta
Moi. Etsin ystävyyttä, ja miksei sopivan ihmisen kohdalle sattuessa jotain muutakin. Harrastan monipuolista liikuntaa, luonnossa liikkumista ja näiden vastapainoksi elokuvien katselu on lempiharrastuksia. En aseta mitään ikä, enkä ulkonäkö vaatimuksia ihmiselle ketä täältä haen, kunhan olet iloisella mielellä ja hyvällä huumorintajulla varustettu nainen, mielellään satakunnasta tai lähettyviltä. Toki kauempaakin olevat voivat ottaa yhteyttä, matkahan on vaan jonkinlainen mittayksikkö.
Poikamies
Mies, 45v, Oulu eteläp.
Mv/yrittäjä hakee nais seuraa vaik tositarkoituksella kylmään syssyy....
Namnam
Mies, 61v, Kuopio
Vapaata tervepäistä mökinemäntää.
Sanna
Nainen, 25v, Helsinki
Lievästi vammainen nainen etsii sinua. Ei haittaa jos olet lievästi vammainen myös
Halityttö
Nainen, 33v, Vantaa
Mies, onko hellyys Sinun juttusi? En etsi parisuhdetta, vaan enemmänkin ystävää, jonka kanssa jakaa hellyyttä - ilman seksiä. Halailua, silittelyä, kädestä pitämistä, suukotteluakin. Tarpeeni antaa ja saada hellyyttä on mahdottoman suuri, eikä se arjessani täyty. Sinä olet ehkä samassa tilanteessa? En aseta ehdottomia ikärajoja, mutta toivoisin sinun olevan 40-55-vuotias.
Kulkurimies
Mies, 65v
Olen monissa maissa asunut ihan kiva 65 vuotias mies. Espanjassa asuin yli 5 vuotta, Suomeen palasin toukokuussa ja koska en Suomessa viihtynyt niin tämän kuun alussa muutin Viroon. Vastaa sinä kiva nainen niin kerron itsestäni lisää.